Szerző: Ady Krisztián

2007. június 19. 16:05

Egészségügyben is használható CD- és DVD-lemezek a Verbatimtól

Új, speciális termékekkel egészítette ki portfólióját a Verbatim: olyan CD- és DVD-lemezeket dob piacra, melyeket kifejezetten az egészségügyi szektor számára fejlesztettek ki. A Verbatim MediDisc megbízható megoldást nyújt a klinikai és más orvosi területen történő alkalmazásra.

[HWSW] Új, speciális termékekkel egészítette ki portfólióját a Verbatim: olyan CD- és DVD-lemezeket dob piacra, melyeket kifejezetten az egészségügyi szektor számára fejlesztettek ki. A Verbatim MediDisc megbízható megoldást nyújt a klinikai és más orvosi területen történő alkalmazásra.

Nem antibakteriális bevonatra, vagy önmagukat fertőtlenítő lemezekre kell gondolni: a páciensek adatainak biztonságos archiválása azonban különösen fontos az egészségügyben is. A Verbatim MediDisc Medical Grade CD-R és DVD-R lemezek a DICOM-szabványnak is megfelelnek (Digital Imaging and Communications in Medicine), azaz teljesítik az egészségügyben alkalmazott adattárolási szabványok szigorú előírásait.

Verbatim MediDisc CD-R

A lemezek megbízhatóságát növeli a Mitsubishi Chemicals által szabadalmaztatott Metal Azo karcolásálló bevonat is, mely megvédi a tárolt adatokat a környezeti hatásoktól. A Verbatim MediDisc egyszer írható CD-lemez 700 megabájtos kapacitást biztosít 52-szeres gyorsaságú írhatóság mellett, míg a DVD-R termék 4,7 gigabájtnyi adat tárolására alkalmas, nyolcszoros sebességű írhatóság mellett, és a piacon található valamennyi DVD íróval kompatibilis.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról