:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 13. 09:28

Új menedzsment az Avnet hazai leányvállalatánál

Miután áprilisban az Avnet által felvásárolt Access Divisiont a Kurel János alelnök által vezetett divízióba integrálta, és a magyar vezető feladatköre kibővül az új szervezet irányításával, a hazai Avnetnél új vezetőket neveztek ki. Az Avnet Technology Solutions Kft. új ügyvezető igazgatója Bartha Péter, a cégvezető pedig májustól Bihari Balázs pénzügyi vezető lett.

[HWSW] Miután áprilisban az Avnet által felvásárolt Access Divisiont a Kurel János alelnök által vezetett divízióba integrálta, és a magyar vezető feladatköre kibővül az új szervezet irányításával, a hazai Avnetnél új vezetőket neveztek ki. Az Avnet Technology Solutions Kft. új ügyvezető igazgatója Bartha Péter, a cégvezető pedig májustól Bihari Balázs pénzügyi vezető lett.

Bartha Péter
Bartha Péter
Bartha Péter 2000-ben érkezett az Avnethez, korábban az IBM-nél az SMB megoldások értékesítője volt, majd az Avnetnél folytatta kereskedőként karrierjét. 2001-től az Avnet kft. kereskedelmi igazgatójaként irányította az IBM- és Sun-termékeket értékesítő csapat munkáját, majd 2004-től Country Managerként az egész magyar leányvállalat operatív feladatait. Bartha Péter ügyvezető igazgatóként a továbbiakban ellátja a magyar Avnet Technology Solutions Kft. stratégiai és operatív vezetését, a sales tervek, és hardver-szoftver eladások tervezését, végrehajtásának irányítását, valamint a multinacionális vállalat regionális céljainak magyarországi megvalósítását.

Bihari Balázs, az Avnet új cégvezetője továbbra is a pénzügyi terület irányításáért lesz felelős. A szakember 2001 óta az Avnet kelet-európai pénzügyi igazgatója, felelősségi körébe tartozik a cseh, a szlovák, a lengyel, a román és a magyar leányvállatok számviteli, pénzügyi és kontrolling feladatainak vezetése, valamint üzleti jelentések és elemzések készítése az európai és amerikai központ felé. Bihari Balázs a magyar iroda cégvezetői pozíciója mellett regionális igazgatóként tovább irányítja a kelet-európai pénzügyi folyamatokat. Bihari Balázs cégvezetői kinevezését így kommentálta.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.