:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 1. 14:16

Bővült az IDS Scheer hazai oktatási tevékenysége

Megújult az IDS Scheer hazai oktatóközpontja, amelyet a tematika látványos bővülése is mutat. Mostantól nem csak az ARIS termékekkel ismerkedhetnek meg a hallgatók, a cégnél SAP-oktatás is folyik, sőt, az oktatóközpont elméleti képzéseknek is helyet ad többek között folyamatmenedzsment, projektmenedzsment, vállalatmenedzsment témakörökben -- mondta el az ARIS Club mai rendezvényén Szemán Melinda, az IDS Scheer oktatási vezetője, hozzátéve, hogy az ügyfelek egyéni igényeire szabott oktatási programok is megrendelhetők.

[HWSW] Megújult az IDS Scheer hazai oktatóközpontja, amelyet a tematika látványos bővülése is mutat. Mostantól nem csak az ARIS termékekkel ismerkedhetnek meg a hallgatók, a cégnél SAP-oktatás is folyik, sőt, az oktatóközpont elméleti képzéseknek is helyet ad többek között folyamatmenedzsment, projektmenedzsment, vállalatmenedzsment témakörökben -- mondta el az ARIS Club mai rendezvényén Szemán Melinda, az IDS Scheer oktatási vezetője, hozzátéve, hogy az ügyfelek egyéni igényeire szabott oktatási programok is megrendelhetők.

Az üzletifolyamat-menedzsment termékeiről és szolgáltatásairól ismert vállalat maga is némiképp megújult. Ez azonban nem csak az arculati elemeket érinti, hanem az IDS Scheer tevékenységét is, amely a termékek helyett ma már egyre inkább a szolgáltatásokra koncentrál, szoros együttműködést igyekszik kialakítani partnereivel és az ügyfeleivel -- magyarázta Illés József értékesítési igazgató. A hazánkban 2002 óta jelen levő és 60 főt foglalkoztató vállalat fókusza egyre inkább az iparág-specifikus megoldások és a SOA felé fordul. Előbbi jegyében létrehoztak egy pénzintézeti kompetenciaközpontot, amely kimondottan a pénzügyi területen működő ügyfelek igényeire koncentrál. A kompetenciaköpont jelenleg 10 főt foglalkoztat, de a létszám folyamatosan bővül, elsősorban banki szakemberekkel.

Illés szerint a közeljövőben nem csak banki területen, hanem minden olyan iparágban, ahol nagy a lakossági ügyfelek aránya, felkapott terület lehet az ügyfélgazdálkodásk. A szakember úgy véli, a pénzügyi cégek, távközlési vállalatok vagy közműszolgáltatók tevékenységében meghatározó szerepe lesz annak, hogyan tudják az ügyfeleiket és azok igényét a lehető legjobban megismerni, az ügyfeleket szegmentálni, az értékesítési tevékenységüket, például a kedvezményeket, akciókat, marketing-kampányokat ehhez igazítani.

Az IDS Scheer hazai partnereinek létszáma dinamikusan bővül, egy év alatt 7-ről 21-re emelkedett a számuk. A vállalat igyekszik minden területen olyan partnerekkel együttműködni, amelyek kimondottan otthonosan mozognak egyik vagy másik iparági vertikumban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.