:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 30. 11:50

Új regionális vezető az SAP-nál

Manfred Joseph lett az SAP új közép-európai ügyvezető igazgatója. A szakember azonnali hatállyal átveszi a stratégiai tervezéssel, az értékesítéssel és a területi tevékenységgel, a professzionális szolgáltatásokkal és az SAP regionális teljesítményével kapcsolatos feladatok irányítását Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Joseph elődje, Martin Bednar távozik az SAP-tól. Bednar az SAP csehországi irodáját is vezette, ezt a pozíciót Radomir Kolarik veszi át.

[HWSW] Manfred Joseph lett az SAP új közép-európai ügyvezető igazgatója. A szakember azonnali hatállyal átveszi a stratégiai tervezéssel, az értékesítéssel és a területi tevékenységgel, a professzionális szolgáltatásokkal és az SAP regionális teljesítményével kapcsolatos feladatok irányítását Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Joseph elődje, Martin Bednar távozik az SAP-tól. Bednar az SAP csehországi irodáját is vezette, ezt a pozíciót Radomir Kolarik veszi át.

Korábban Manfred Joseph az SAP közép-európai operatív vezérigazgató-helyetteseként komoly részt vállalt a térség növekedésének és nyereséges működésének ösztönzésében. Joseph az elmúlt több mint 20 évben számos felsővezetői munkakört töltött be európai vállalatoknál. Mielőtt 2007 februárjában az SAP-hoz csatlakozott, az osztrák Systema Human Information Systems GES.m.b.H. vezérigazgatója volt.

"Manfred határozott vezető és értékes regionális tapasztalatokkal rendelkezik" -- jelentette ki Ernie Gunst, az SAP EMEA ügyfélszolgálati szervezetének elnöke. "Meggyőződésem, hogy mélyreható szakértelme, valamint kivételes motiválási és munkaszervezési képességei révén eredményesen hozzá fog járulni régiónk nyereséges növekedéséhez."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.