Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 29. 10:59:09

Még lehet jelentkezni a Nokia budapesti fejlesztői konferenciájára

Június 6-8. között a hazai mobil piacra, alkalmazás- és tartalomfejlesztésre összpontosító konferenciát szervez a Nokia és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, elsősorban fejlesztők részére. A rendezvényen a részvétel ingyenes, holnapig még lehet regisztrálni.

[HWSW] Június 6-8. között a hazai mobil piacra, alkalmazás- és tartalomfejlesztésre összpontosító konferenciát szervez a Nokia és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, elsősorban fejlesztők részére. A rendezvényen a részvétel ingyenes, holnapig még lehet regisztrálni.

Az első napon az alkalmazások tesztelésével, a felhasználói élménnyel és a használhatósággal kapcsolatos témákról tájékozódhatnak a résztvevők. A nap programjait kifejezetten a kereskedelmi és ingyenes alkalmazások fejlesztőinek ajánlják a szervezők. A második napon olyan témákról lesz szó, mint a piaci tendenciák, a piac fejlődése, a marketing lehetőségek és az üzleti világ mobillá tétele. Az előadók között a Forum Nokia fejlesztői, szolgáltatók képviselői és az S60 illetve a Maemo platformok szakértői szerepelnek. A harmadik napon a társadalmi kapcsolatok, a közösségi szolgáltatások és a vezeték nélküli érzékelők területén végzett kutatásokat mutatnak be az előadók.

A fentieken kívül egy Berkeley Database-en, Open C-n és S60-on működő mobilszoftverekről szóló Oracle-képzés is várja a Nokia Forum technológiai nap résztvevőit. Az első napra külön kell regisztrálni, a második és a harmadik napra pedig itt lehet jelentkezni. A szervezők külön helyeket tartanak fenn a pénteki előadásokra a mobil szoftverfejlesztés iránt érdeklődő egyetemi és főiskolai hallgatók számára, akik ezekre a helyekre külön regisztrálhatnak.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 07:53

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.