Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 29. 10:19

A Cisco kezébe kerül a BroadWare

A Cisco Systems végleges megállapodást kötött az IP-alapú videomegfigyelő rendszerek piacvezetőjeként számon tartott BroadWare Technologies felvásárlásáról. Az ügylet lezárására várhatóan még ebben a pénzügyi negyedévben, vagyis július vége előtt sor kerül. A megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

[HWSW] A Cisco Systems végleges megállapodást kötött az IP-alapú videomegfigyelő rendszerek piacvezetőjeként számon tartott BroadWare Technologies felvásárlásáról. Az ügylet lezárására várhatóan még ebben a pénzügyi negyedévben, vagyis július vége előtt sor kerül. A megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

Az 1995-ben alapított, kevesebb mint 40 főt foglalkoztató BroadWare szoftvereivel webes megfigyelésre és felügyeletre, illetve a hang- és videoanyagok rögzítésére és tárolására nyílik mód, a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók pedig bárhonnan hozzáférhetnek ezekhez az anyagokhoz. Az ügylettel számottevően bővül a Cisco már meglévő videomegfigyelő termékeinek kínálata, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes átállást az analóg megfigyelőrendszerekről a digitális hálózati megoldásokra.

"A Cisco a videomegfigyelési infrastruktúrák piacán azonnali és nagymértékű növekedési lehetőséget lát, ami viszont megkívánja az IP-alapú -és az analóg rendszerek együttműködését" -- nyilatkozta Marthin De Beer, a Cisco új technológiákért (EMTG) felelős alelnöke, majd hozzátette: "A BroadWare felvásárlásával a Cisco új lehetőségeket nyit a már meglévő és az újonnan építendő videomegfigyelő rendszerek területén egyaránt." A BroadWare dolgozói, termékei és technológiái a Cisco EMTG-be olvadnak be.

A különböző alkalmazások IP-hálózati platformon történő egyesítésével a cégek és intézmények könnyűszerrel integrálhatják és szinkronizálhatják videorendszereiket más biztonsági és védelmi rendszerekkel, illetve akát az üzleti alkalmazásokkal is. Maga a Cisco is üzemeltet ilyen megoldást, a vállalat világszerte található összes nagyobb létesítményének biztonsági felügyeletét mindössze három helyről irányítják, ezekbe a központokba futnak be a riasztások, illetve az IP-kamerák által szolgáltatott képek. A megoldás segítségével a biztonsági őrök számát tizedére lehetett csökkenteni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 04:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.