Szerző: Ady Krisztián

2007. május 24. 09:22

A csokitelefonra hajaz az LG saját navigációs készüléke is

Sosem elég a csokiból: a telefonja sikerén felbuzdulva a csokitelefonok külsejére hasonlító dizájnnal látta el az LG az itthon is piacra kerülő személyi navigációs rendszerét, az LN555 PNA készülékét. Az igen fejlett, LED-es kijelzőnek köszönhetően a kijelző nappali fényben is kiválóan látható.

[HWSW] Sosem elég a csokiból: a telefonja sikerén felbuzdulva a csokitelefonok külsejére hasonlító dizájnnal látta el az LG az itthon is piacra kerülő személyi navigációs rendszerét, az LN555 PNA készülékét. Az igen fejlett, LED-es kijelzőnek köszönhetően a kijelző nappali fényben is kiválóan látható.

A navigációs készülék a közkedvelt, hazánkra (is) rendkívül friss, részletes térképeket és POI (érdekes pontok) adatbázist nyújtó, teljesen magyar nyelvű iGO My way 2006 Plus navigációs szoftvert futtatja, mely egyszerűen kezelhető. Ez az alkalmazás ma már nyugodtan tekinthető etallonnak a navigációs programok között.

LG LN555 PNA

Az LG készüléke mellé call center szolgáltatást is biztosít, ezt egyelőre nem sok versenytárs mondhatja el magáról. Az LG munkatársai reggel 8 és délután 5 óra között fogadják a rendszerrel kapcsolatos hívásokat. Az LN555 PNA bruttó 100 ezer forint körül kapható teljes Európa térképkínálattal.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.