Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 15. 09:35

Két kis céget vásárolt fel az SAP

A Bécsben jelenleg is zajló Sapphire konferencián az SAP két vállalat felvásárlását jelentette be, a Wicom Communications technológiái a cég ügyfélkapcsolati megoldásait erősítik, a MaXware pedig azonosságkezelési know-howval erősíti a NetWeavert. A Wicom akvizíciója a múlt héten lezárult a MaXware felvásárlására pedig egy-két héten belül pont kerül. A tranzakciók pénzügyi részletei nem kerültek nyilvánosságra.

[HWSW] A Bécsben jelenleg is zajló Sapphire konferencián az SAP két vállalat felvásárlását jelentette be, a Wicom Communications technológiái a cég ügyfélkapcsolati megoldásait erősítik, a MaXware pedig azonosságkezelési know-howval erősíti a NetWeavert. A Wicom akvizíciója a múlt héten lezárult a MaXware felvásárlására pedig egy-két héten belül pont kerül. A tranzakciók pénzügyi részletei nem kerültek nyilvánosságra.

A finn Wicom olyan szoftvert fejleszt, amely lehetővé teszi egy vállalat ügyfelei számára hogy többféle módon kapcsolatba lépjenek a vállalat dolgozóival, függetlenül attól hogy hol találhatók. A támogatott kommunikációs csatornák között van többek között a vezetékes telefon, a mobil, az SMS és az e-mail. A Wicom szoftverét az SAP Intreraction Center alkalmazásba integrálják majd.

A norvég MaXware az azonosságkezelés területén tevékenykedik, a cégnek világszerte mintegy 300 ügyfele van a legkülönfélébb iparágakból. A MaXware technológiái a NetWeaver platformba olvadnak bele. "A biztonság az informatikai vezetők fontossági listájának élén szerepel, a cél a védelem javítása, a hozzáférések ellenőrzése, de ennek az adminisztrációs költségek csökkenésével párhuzamosan kell végbemennie" -- mondta Klaus Kreplin, az SAP NetWaeaver Technology vezetője.

A Sapphire konferencián Henning Kagermann, az SAP elnök-vezérigazgatója magabiztosan úgy nyilatkozott, a vállalat jelenleg ugyanolyan növekedés előtt áll, mint ami a 90-es években a vállalati alkalmazáspiac élére repítette. Kagermann szerint a növekedés motorja az lesz, hogy a cégek a belső folyamataik után a külső folyamatokat, például a más vállalatokkal történő kommunikációt, a megrendelések és szállítások bonyolítását is elektronizálják és integrálják a meglevő vállalatirányítási rendszerekkel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 03:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.