Szerző: bzd

2000. június 28. 23:31

Socket Freezer

HIRDETÉS

A Pro Cooling.com-on akadtam a Socket Freezer-re végső kétségbeesésemben, hogy ma esetleg nem találok semmi érdekeset az oldalra. Nos, hogy ne csak a vízhűtésről, és egyéb extra dolgokról essen szó bemutatom nektek a Socket Freezer-t!:

A képről lehet hogy nem derül ki, de elég méretes darab: 75mm x 66mm x 44mm... A borda tetejébe egy 5100rpm-es, dupla golyóscsapágyas 60*60mm-es ventillátort ültettek. Nagy mérete egyben hátrány is, mert nem biztos hogy elfér a procifoglalat mellett található kondenzátoroktól.
Hazánkban is lehet hasonló hűtőket kapni, csak jó helyen kell keresni. ;)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.