Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 4. 13:26

Új e-mail archiválási megoldás az EMC-től

Az EMC bejelentette e-mail archiválási szoftverének legfrissebb változatait: az EmailXtender 4.8 szoftver nem csak egyszerűsíti a levekek archiválását és gyorsítja a visszakeresést, hanem lehetővé teszi sz üzenetek teljes életciklusán átívelő nyomkövetést is -- mindezt a hatósági és törvényi szabályozásoknak való megfelelés (compliance) érdekében,

[HWSW] Az EMC bejelentette e-mail archiválási szoftverének legfrissebb változatait: az EmailXtender 4.8 szoftver nem csak egyszerűsíti a levekek archiválását és gyorsítja a visszakeresést, hanem lehetővé teszi sz üzenetek teljes életciklusán átívelő nyomkövetést is -- mindezt a hatósági és törvényi szabályozásoknak való megfelelés (compliance) érdekében,

"Az új szabályozások és a szigorúbb belső irányítási előírások egyaránt arra késztetik az üzleti és informatikai vezetőket, hogy hatékonyabb megoldást találjanak az elektronikus információ szabályrendszer-alapú felügyeletéhez, osztályozásához, hivatalos iratként történő kezeléséhez és selejtezéséhez" -- mondta Andy Cohen, az EMC Compliance Solutions részlegének vezetője. "Több olyan eset is nyilvánosságot kapott, ahol cégek nem voltak képesek válaszolni a betekintési kérésekre a megadott időn belül. Egyszerűen felismerhető, hogy a kihívások, amelyekkel ezek a cégek küszködtek, nem egyediek."

Az EmailXtender új verziójával a tartalmat a legjobban ismerő vállalati felhasználók kategorizálhatják az üzeneteket és üzleti feljegyzéseket: ők maguk dönthetik el, hogy mely üzenetek kerüljenek archiválásra. Az üzleti szempontból fontosnak jelölt üzenetek kerülnek a centralizált EmailXtender archívumba. Az EMC szerint ezzel csökken az archívumban a nem üzleti e-mailek, üzenetek mennyisége, ami nem csak helytakarékos, hanem a kereséseket is gyorsítja. Az EmailXtender új archívumfigyelési funkciójával minden egyes üzenet végigkövethető annak teljes életciklusán, azaz attól a pillanattól kezdve, hogy a levélkezelő útválasztó megkapja, egészen addig a pillanatig, amíg az EmailXtender archiválja.

Az EmailXtender legfrissebb változata teljes mértékben támogatja az Microsoft Exchange Server 2007-et és a Microsoft Office Outlook 2007-et, és jelentősen képes felgyorsítani a korábbi Exchange verziókról történő migrációs folyamatot is. A szoftver az IBM Lotus Notes/Domino levelezési környezetekkel is együttműködik. Egyedülálló módon akár egy archívumon belül is támogatja mind az IBM mind a Microsoft email rendszerek archiválását.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.