Szerző: Ady Krisztián

2007. április 19. 10:29

Magyarul is letölthető a Thunderbird 2.0 levelezőprogram végleges változata

Több hónapnyi fejlesztést és néhány publikusan is elérhetővé tett bétaváltozatot követően többek között magyarul is letölthető lett a Mozilla Alapítvány Thunderbird levelezőszoftverének 2.0-ás változata. Az új verzió megújult kezelőfülettel, továbbfejlesztett biztonsággal kecsegteti a korábbi változatról frissítő felhasználókat.

[HWSW] Több hónapnyi fejlesztést és néhány publikusan is elérhetővé tett bétaváltozatot követően többek között magyarul is letölthető lett a Mozilla Alapítvány Thunderbird levelezőszoftverének 2.0-ás változata. Az új verzió megújult kezelőfülettel, továbbfejlesztett biztonsággal kecsegteti a korábbi változatról frissítő felhasználókat.

A Mozilla Alapítvány hírolvasó és levelező szoftvere számos újdonságot is tartalmaz, képes például automatikusan átvenni a Gmail vagy .Mac postafiókunkban alkalmazott cimkéket, sőt, a leveleinket -- blogbejegyzéseinkhez hasonlóan -- akár kézzel is elláthatjuk cimkékkel, kulcsszavakkal -- azaz úgynevezett tag-ekkel --, melyek megkönnyíthetik a keresést. Az új levelekre figyelmeztető üzenetek ezentúl bővebb információt nyújtanak, például megmutatják a levél előnézetét is.

A Thunderbird 2.0 kezelőfelületét ergonomikusabbá tették, egyszerűbb sorbarendezni leveleinket különböző szempontok szerint, mint például a legfrissebbeket, a még nem olvasottakat, vagy éppen a legtöbbször olvasottakat helyezzük a lista tetejére. Az új változat új telepítővel érkezik, mely teljesen kompatibilis a Microsoft legújabb operációs rendszerével, a Windows Vistával is. A szoftverből Mac OS X-es változat is elérhető, mely univerzális, azaz PowerPC és Intel processzoros gépeken egyaránt natívan fut.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.