Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Exkluzív, aranybevonatú mobiltelefon a Nokiától

Bodnár Ádám, 2007. április 17. 14:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia elkészítette a 8800 Sirocco aranybevonatú változatát, az exkluzív készülék ára sem mindennapi, 1000 euró. Emellett a vállalat bemutatta a HSDPA-képes 6120 multimédiás okostelefont.

hirdetés
[HWSW] A Nokia elkészítette a 8800 Sirocco aranybevonatú változatát, az exkluzív készülék ára sem mindennapi, 1000 euró. Emellett a vállalat bemutatta a HSDPA-képes 6120 multimédiás okostelefont.

A Sirocco Goldot 18 karátos arannyal vonták be, amelyet fehérarany díszít, a kijelzőt pedig karcálló zafírüveg takarja. Műszaki tartalmát tekintve a Sirocco 8800 Gold Edition elődeihez hasonlóan viszonylag korszerűtlen, de az életstílus-készüléktől a célcsoport ezt aligha veszi rossz néven. A háromsávos mobiltelefon (továbbra sincs tehát 3G), 208x208 pixeles felbontású kijelzője 262 ezer árnyalat megjelenítésére képes, kamerája 2 megapixeles képeket készít. A telefonban 128 megabájt memória kapott helyet, amely nem bővíthető. A Sirocco 8800 Gold Editiont ellátták zenelejátszóval és FM-rádióval is, a csengőhangokat pedig az ismert ambient-muzsikus, Brian Eno komponálta.

A harmadik generációs hálózatokon villámgyors letöltést biztosító Nokia 6120 multimédiás képességek terén is megállja a helyét: a hátoldalon található kamerája 2 megapixeles, négyszeres digitális zoommal és vakuval felszerelt. A Symbian Series 60 szoftverplatformra épülő okostelefonra. Az átlagfelhasználók életét megkönnyítendő, a 6120-on helyet kapott egy beállítás-varázsló, amely segítségével csupán pár perc alatt beállítható az e-mailhez, az üzenetküldés és az internetkapcsolat. A névjegyzék, naptár, fényképek, videók és fájlok egy másik Nokia telefonról egyszerűen áttölthetők, még akkor is, ha abban nincs SIM-kártya.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.