Szerző: Ady Krisztián

2007. április 16. 14:50

Azonos le- és feltöltési sebességet nyújtó, garantált sávszélességű DSL a Panteltől

Április közepétől új szolgáltatást kínál üzleti előfizetőinek a PanTel, az SDSL szimmetrikus internetszolgáltatás az azonos letöltési és feltöltési sebességen túl garantált sávszélességet is nyújt. A PanTel a vállalati ügyfelei részéről felmerült igény kielégítése mellett ezt az elérést kedvező árú tömegtermékké szeretné alakítani.

[HWSW] Április közepétől új szolgáltatást kínál üzleti előfizetőinek a PanTel, az SDSL szimmetrikus internetszolgáltatás az azonos letöltési és feltöltési sebességen túl garantált sávszélességet is nyújt. A PanTel a vállalati ügyfelei részéről felmerült igény kielégítése mellett ezt az elérést kedvező árú tömegtermékké szeretné alakítani.

Az SDSL-t elsőként kipróbáló PanTel ügyfelek visszajelzései alapján a szolgáltatás ötvözi a meglévő internetes szolgáltatások előnyeit, és kiiktatja azok gyenge pontjait. Az ADSL aszimmetrikus le- és feltöltési sebességét kiegyenlítve az SDSL megszünteti azt a várakozási időt, amit eddig a feltöltések lassúsága követelt a felhasználótól. A szolgáltatás kiválóan alkalmas nagy mennyiségű adatot forgalmazó cégek, vagy erős webes megjelenéssel bíró vállalkozások számára.

A szimmetrikus adatforgalom olyan vállalkozásoknak is előnyt nyújthat, akiknek fontos távoli erőforrásaik gyors elérése, vagy több telephellyel rendelkeznek, és ezért a távoli felhasználókat szeretnék összekötni megosztott adatbázisokkal vagy szerverekkel. Az SDSL a bérelt vonali internettel azonos szintű szolgáltatást és garantált sávszélességet biztosít, ráadásul most az árérzékeny cégeknek is alternatívát teremt.

A PanTel SDSL a bérelt vonali eléréseknél lényegesen kedvezőbb áron, már 29 ezer forinttól megrendelhető, ezért 1 megabites le és feltöltési sebességet kap az ügyfél. Ez az összeg korlátlan internetforgalmat jelent és a havidíjon felül semmilyen pluszköltséggel nem jár. A további csomagok 2/2 és 4/4 megabites elérést biztosítanak. A PanTel SDSL jelenleg Budapesten és tíz vidéki nagyvárosban érhető el, és a szolgáltatási terület folyamatosan bővül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról