Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 5. 12:44

Idén diplomázó egyetemistákat, főiskolásokat alkalmazna gyakornokként a Pannon

Az idén nyáron diplomázó egyetemistáknak és főiskolásoknak Pannon Gyakornoki Program néven másfél éves képzést indít szeptembertől a második legnagyobb hazai mobilszolgáltató. A vállalat elsősorban a műszaki és kereskedelmi területekről várja a végzősök jelentkezését.

[HWSW] Az idén nyáron diplomázó egyetemistáknak és főiskolásoknak Pannon Gyakornoki Program néven másfél éves képzést indít szeptembertől a második legnagyobb hazai mobilszolgáltató. A vállalat elsősorban a műszaki és kereskedelmi területekről várja a végzősök jelentkezését.

"A Pannon Gyakornoki Program másfél éve alatt az új kollégák olyan munkatapasztalatokat szerezhetnek, melyeket más akár több év alatt, mivel egy mentor felügyelete mellett különböző szakterületekkel ismerkednek meg a friss diplomások" -- mondta Kőnig Róbert, a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. "A program fél év külföldi munkalehetőséget is magában rejt, cégünk a Telenor-csoport tagja, így a legjobbak európai vagy ázsiai leányvállalatoknál is kipróbálhatják a valós élet munkafeladatait."

Az új kollégák 18 hónapos kitartó és eredményes munkája akár szakértői karrier kezdetét is jelentheti a Pannonnál. A programra 2007. április 30-ig lehet jelentkezni a gyakornokiprogram@pannon.hu címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal. Az első programban tizenöt friss diplomásnak biztosít részvételi lehetőséget a Pannon, az elbírálásnál előnyt élveznek a magas szintű angol nyelvtudással rendelkezők.

a címlapról