Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A csokitelefonnál is sikeresebb az LG tükrös mobilja

Ady Krisztián, 2007. március 30. 14:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Egy hónappal piacra kerülését követően máris hatalmas sikereket ér el az LG Black Label telefoncsaládjának legújabb tagja, a tükrös LG Shine. Az LG Electronics jelentése szerint a mobilból több fogyott kontinensünkön, mint Dél-Korában, az egyik angliai kereskedőnél naponta több mint 2 ezer LG Shine talál gazdára.

hirdetés
[HWSW] Egy hónappal piacra kerülését követően máris hatalmas sikereket ér el az LG Black Label telefoncsaládjának legújabb tagja, a "tükrös" LG Shine. Az LG Electronics jelentése szerint a mobilból több fogyott kontinensünkön, mint Dél-Korában, az egyik angliai kereskedőnél naponta több mint 2 ezer LG Shine talál gazdára.

A Shine telefon értékesítési eredményei az Chocolate telefon tavalyi, ugyanezen periódusban elért eredményeit is túlszárnyalják, eddig több mint 200 ezer darabot adtak el belőle egyetlen hónap alatt. "A Chocolate telefon magasra tette a mércét mind a design mind az eladási eredmények tekintetében, és bármilyen hihetetlen, az Shine telefonnak még ezen az óriási mércén is sikerült átlépnie" -- mondta Brian Na, az LG Electronics UK elnöke.

A tetőtől talpig fémborítású, szétcsúsztatható LG Shine telefon 2,2 hüvelykes kijelzője egyben tükörként is szolgál, erről kapta ragyogást jelentő nevét. A készüléket 2 megapixeles, autófókuszos, Schneider-Kreuznach optikájú kamerával, microSD kártyabővítési lehetőséggel és irodai alkalmazásokkal is ellátták.

LG Shine

A Shine menürendszerébe egy multifunkciós tekerőgombbal léphetünk be. A telefon médialejátszója az elterjedtebb WAV, MP3 és AAC+ kódolást támogatja és valódi spektrumkijelzővel rendelkezik. A 2,5G-s készülék a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, melyet Bluetooth és közvetlen USB-csatlakozás egészít ki. A telefon e-mailkliensével letöltött Word, Excel és PowerPoint állományokat a készülékbe épített dokumentumkezelő alkalmazás is képes megjeleníteni.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.