Szerző: Ady Krisztián

2007. március 30. 14:04

A csokitelefonnál is sikeresebb az LG tükrös mobilja

Egy hónappal piacra kerülését követően máris hatalmas sikereket ér el az LG Black Label telefoncsaládjának legújabb tagja, a tükrös LG Shine. Az LG Electronics jelentése szerint a mobilból több fogyott kontinensünkön, mint Dél-Korában, az egyik angliai kereskedőnél naponta több mint 2 ezer LG Shine talál gazdára.

[HWSW] Egy hónappal piacra kerülését követően máris hatalmas sikereket ér el az LG Black Label telefoncsaládjának legújabb tagja, a "tükrös" LG Shine. Az LG Electronics jelentése szerint a mobilból több fogyott kontinensünkön, mint Dél-Korában, az egyik angliai kereskedőnél naponta több mint 2 ezer LG Shine talál gazdára.

A Shine telefon értékesítési eredményei az Chocolate telefon tavalyi, ugyanezen periódusban elért eredményeit is túlszárnyalják, eddig több mint 200 ezer darabot adtak el belőle egyetlen hónap alatt. "A Chocolate telefon magasra tette a mércét mind a design mind az eladási eredmények tekintetében, és bármilyen hihetetlen, az Shine telefonnak még ezen az óriási mércén is sikerült átlépnie" -- mondta Brian Na, az LG Electronics UK elnöke.

A tetőtől talpig fémborítású, szétcsúsztatható LG Shine telefon 2,2 hüvelykes kijelzője egyben tükörként is szolgál, erről kapta ragyogást jelentő nevét. A készüléket 2 megapixeles, autófókuszos, Schneider-Kreuznach optikájú kamerával, microSD kártyabővítési lehetőséggel és irodai alkalmazásokkal is ellátták.

LG Shine

A Shine menürendszerébe egy multifunkciós tekerőgombbal léphetünk be. A telefon médialejátszója az elterjedtebb WAV, MP3 és AAC+ kódolást támogatja és valódi spektrumkijelzővel rendelkezik. A 2,5G-s készülék a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, melyet Bluetooth és közvetlen USB-csatlakozás egészít ki. A telefon e-mailkliensével letöltött Word, Excel és PowerPoint állományokat a készülékbe épített dokumentumkezelő alkalmazás is képes megjeleníteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról