Szerző: Ady Krisztián

2007. április 3. 10:36

Az ikreket is meg tudja különböztetni a Bioscrypt beléptető 3D-kamerája

A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

[HWSW] A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

A VisionAccess 3D DeskCam segítségével elfelejthetjük a tokeneket, jelszavakat és más azonosító rendszereket, a fejlesztő szerint a rendszer olyan pontos, hogy képes akár ikreket is megkülönböztetni egymástól. A szoftver körülbelül 40 ezer pontot azonosít, így az sem okoz neki problémát, ha levágatjuk a hajunk, megszabadulunk arcszőrzetünktől, vagy a hölgyek más sminket hordanak. A kamera USB-kapcsolaton keresztül csatlakozik az asztali géphez vagy noteszgéphez, az elkészített kép segítségével a rendszer kevesebb mint egy másodperc alatt azonosítja a felhasználót.

A rendszerhez kapcsolódó Bioscrypt VeriSoft Single Sign On szoftver választásunk szerint automatikusan beléptet a Windows operációs rendszerbe, azonosít minket a hálózatokon, weboldalakon. A Bioscrypt azonosító rendszerét 2007 második felétől érhetik el a rendszerintegrátorok, vagy egyszerű felhasználók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról