Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az ikreket is meg tudja különböztetni a Bioscrypt beléptető 3D-kamerája

Ady Krisztián, 2007. április 03. 10:36
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

hirdetés
[HWSW] A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

A VisionAccess 3D DeskCam segítségével elfelejthetjük a tokeneket, jelszavakat és más azonosító rendszereket, a fejlesztő szerint a rendszer olyan pontos, hogy képes akár ikreket is megkülönböztetni egymástól. A szoftver körülbelül 40 ezer pontot azonosít, így az sem okoz neki problémát, ha levágatjuk a hajunk, megszabadulunk arcszőrzetünktől, vagy a hölgyek más sminket hordanak. A kamera USB-kapcsolaton keresztül csatlakozik az asztali géphez vagy noteszgéphez, az elkészített kép segítségével a rendszer kevesebb mint egy másodperc alatt azonosítja a felhasználót.

A rendszerhez kapcsolódó Bioscrypt VeriSoft Single Sign On szoftver választásunk szerint automatikusan beléptet a Windows operációs rendszerbe, azonosít minket a hálózatokon, weboldalakon. A Bioscrypt azonosító rendszerét 2007 második felétől érhetik el a rendszerintegrátorok, vagy egyszerű felhasználók.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.