Szerző: Ady Krisztián

2007. április 3. 10:36

Az ikreket is meg tudja különböztetni a Bioscrypt beléptető 3D-kamerája

A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

[HWSW] A Bioscrypt Inc. új beléptető rendszert mutatott be a különböző számítógépes rendszerekhez: kamerájukkal és szoftverükkel háromdimenziós arcfelismerő rendszert telepíthetnek, mely különböző megvilágítású környezetekben, akár a frontálistól eltérő szögben fotózott egyént is képes azonosítani.

A VisionAccess 3D DeskCam segítségével elfelejthetjük a tokeneket, jelszavakat és más azonosító rendszereket, a fejlesztő szerint a rendszer olyan pontos, hogy képes akár ikreket is megkülönböztetni egymástól. A szoftver körülbelül 40 ezer pontot azonosít, így az sem okoz neki problémát, ha levágatjuk a hajunk, megszabadulunk arcszőrzetünktől, vagy a hölgyek más sminket hordanak. A kamera USB-kapcsolaton keresztül csatlakozik az asztali géphez vagy noteszgéphez, az elkészített kép segítségével a rendszer kevesebb mint egy másodperc alatt azonosítja a felhasználót.

A rendszerhez kapcsolódó Bioscrypt VeriSoft Single Sign On szoftver választásunk szerint automatikusan beléptet a Windows operációs rendszerbe, azonosít minket a hálózatokon, weboldalakon. A Bioscrypt azonosító rendszerét 2007 második felétől érhetik el a rendszerintegrátorok, vagy egyszerű felhasználók.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.