Szerző: Ady Krisztián

2007. március 30. 10:31

Olcsóbban telefonálhatunk Romániába a Vodafone új opciós csomagjával

Újabb opciót, illetve tarifacsomagot tett elérhetővé kártyás és előfizetős ügyfelei számára a Vodafone Magyarország: a Vodafone Romániával kötött megállapodásnak köszönhetően olcsóbb lesz a kapcsolattartás a két ország között. A szolgáltató adatai szerint az előző hónapban az összes külföldre irányuló hívás mintegy negyede Romániában végződött.

[HWSW] Újabb opciót, illetve tarifacsomagot tett elérhetővé kártyás és előfizetős ügyfelei számára a Vodafone Magyarország: a Vodafone Romániával kötött megállapodásnak köszönhetően olcsóbb lesz a kapcsolattartás a két ország között. A szolgáltató adatai szerint az előző hónapban az összes külföldre irányuló hívás mintegy negyede Romániában végződött.

Az utólag fizető, számlás ügyfelek a Határon túl opcióval, a feltöltőkártyás ügyfelek pedig a VitaMax Határon Túl csomagot választva csökkenthetik Románia vezetékes és mobilszámai felé irányuló hívásaik költségét. Az opciós díj, illetve az új VitaMax csomag díja havi 1200 forint, melyért cserében az előfizetésesek 30 forintért, a VitaMaxosok pedig 39 forintos percdíjért hívhatják a szomszédos ország számait. A megállapodás eredményeként a Vodafone Románia is hasonló kedvezményt nyújt a határon túli ügyfeleknek, akik az Európa csomagon keresztül csökkenthetik Magyarországra irányított hívásaik díját.

A Vodafone Magyarország sajtótájékoztatóján emellett vázlatos képet kaphattunk a 2007-es tervekről is: a hazai hálózat fejlesztésére több mint 100 millió dollárt fordít idén is a Vodafone. A lakosságra vetített harmadik generációs hálózati lefedettség a vállalat tájékoztatása szerint 20-30 százalékra emelkedik, noha ez a mutató már jelenleg is valamivel több, mint 20 százalék, hiszen Budapesten és környékén már elérhető a Vodafone 3G-hálózata. A Vodafone idén tervezi a nagyobb adatátviteli sebességet nyújtó HSDPA technológia bevezetését is, a várható kereskedelmi megjelenés pontosabb időpontját azonban sajnos nem árulták el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról