Szerző: Bodnár Ádám

2007. március 28. 14:12:17

BEA-CA szövetség az azonosság- és hozzáféréskezelés területén

Stratégiai megállapodást kötött a BEA Systems és a CA, melynek célja a BEA AquaLogic és WebLogic termékcsaládjainak integrációja a CA személyazonosság és hozzáférés-felügyeleti technológiáival, elsősorban a SiteMinder és az Identity Manager termékekkel. Ennek érdekében a CA a jövőben a BEA díjnyertes WebLogic Serverét használja IAM alkalmazásszerverként.

[HWSW] Stratégiai megállapodást kötött a BEA Systems és a CA, melynek célja a BEA AquaLogic és WebLogic termékcsaládjainak integrációja a CA személyazonosság és hozzáférés-felügyeleti technológiáival, elsősorban a SiteMinder és az Identity Manager termékekkel. Ennek érdekében a CA a jövőben a BEA díjnyertes WebLogic Serverét használja IAM alkalmazásszerverként.

A cégek a közeljövőben számos teszttel és ellenőrzéssel finomítják megoldásaikat a szorosabb integráció érdekében. A megállapodás értelmében a BEA és a CA nem csak javítja a CA SiteMinder, illetve a BEA WebLogic és AquaLogic technológiái közötti integrációt, hanem szoros együttműködést alakít ki a személyazonosság és hozzáférés-felügyeleti szabványok terén is. A CA Identity Manager vásárlói a jövőben megkapják az ajánlott alkalmazásszerver, a WebLogic Server Premium Edition licencét is, emellett a cégek közös marketing- és értékesítési programokat dolgoznak ki.

"A személyazonosságok kezelése és a hozzáférések felügyelete kritikus fontosságú a SOA-n belül, hiszen az alkalmazások egyre elosztottabbá válnak" -- mondta el Wai Wong, a BEA Systems termékekért felelős ügyvezető alelnöke. "A szövetség a vásárlóink számára hatékonyabb IT-üzemeltetést, alacsonyabb adminisztrációs költségeket, és rugalmasabb alkalmazás- és SOA-infrastruktúrát jelent."

Az IDC szeptemberi felmérés szerint a CA 17,2 százalékos részesedésével, és több mint 522 millió dolláros bevételével egymást követő hatodik évben vezette az IAM-szoftverek világpiacát.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 02:21

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.