Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Ingyen ADSL a Megafone-előfizetőknek

Bodnár Ádám, 2007. március 27. 15:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Externet a magyar szolgáltatók közül elsőként indít ingyenes szélessávú szolgáltatást, egyelőre üzleti előfizetők részére, azonban várhatóan még ebben az évben magánszemélyek számára is kidolgoz egy ingyenes konstrukciót. Az ingyenes szélessávú hozzáférést a Megafone üzleti CPS telefonszolgáltatás azon előfizetői vehetik igénybe, akiknek telefonszámlája eléri a havi nettó 25 ezer forintot.

[HWSW] Az Externet a magyar szolgáltatók közül elsőként indít ingyenes szélessávú szolgáltatást, egyelőre üzleti előfizetők részére, azonban várhatóan még ebben az évben magánszemélyek számára is kidolgoz egy ingyenes konstrukciót. Az ingyenes szélessávú hozzáférést a Megafone üzleti CPS telefonszolgáltatás azon előfizetői vehetik igénybe, akiknek telefonszámlája eléri a havi nettó 25 ezer forintot.

A Megafone-nal az előfizetők a meglévő telefonvonalukon kezdeményezhetnek a megszokott telefontarifáknál olcsóbb hívásokat helyi, belföldi, nemzetközi és mobil hálózatokba, miközben a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk. Az ún. szolgáltató előválasztás révén az előfizetők megtarthatják a meglévő telefonszámaikat is. A konstrukció az akár 20-25 százalékos telefonköltség-csökkenés mellett további 7-10 ezer forint megtakarítást jelent havonta.