Szerző: Bodnár Ádám

2007. március 27. 15:05:26

Ingyen ADSL a Megafone-előfizetőknek

Az Externet a magyar szolgáltatók közül elsőként indít ingyenes szélessávú szolgáltatást, egyelőre üzleti előfizetők részére, azonban várhatóan még ebben az évben magánszemélyek számára is kidolgoz egy ingyenes konstrukciót. Az ingyenes szélessávú hozzáférést a Megafone üzleti CPS telefonszolgáltatás azon előfizetői vehetik igénybe, akiknek telefonszámlája eléri a havi nettó 25 ezer forintot.

[HWSW] Az Externet a magyar szolgáltatók közül elsőként indít ingyenes szélessávú szolgáltatást, egyelőre üzleti előfizetők részére, azonban várhatóan még ebben az évben magánszemélyek számára is kidolgoz egy ingyenes konstrukciót. Az ingyenes szélessávú hozzáférést a Megafone üzleti CPS telefonszolgáltatás azon előfizetői vehetik igénybe, akiknek telefonszámlája eléri a havi nettó 25 ezer forintot.

A Megafone-nal az előfizetők a meglévő telefonvonalukon kezdeményezhetnek a megszokott telefontarifáknál olcsóbb hívásokat helyi, belföldi, nemzetközi és mobil hálózatokba, miközben a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk. Az ún. szolgáltató előválasztás révén az előfizetők megtarthatják a meglévő telefonszámaikat is. A konstrukció az akár 20-25 százalékos telefonköltség-csökkenés mellett további 7-10 ezer forint megtakarítást jelent havonta.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 23:18

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.