Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Creative X-Fi hangkártya notebookok számára?

Ady Krisztián, 2007. március 23. 15:14
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Notebookreview] Bár a Creative még be sem jelentette, a Notebookreview képriportja szerint hamarosan elérhető lesz a távolkeleti vállalat noteszgépekhez készített X-Fi hangkártyája.

hirdetés
[Notebookreview] Bár a Creative még be sem jelentette, a Notebookreview képriportja szerint hamarosan elérhető lesz a távolkeleti vállalat noteszgépekhez készített X-Fi hangkártyája.

Az ExpressCard slotba illeszthető kiegészítőn jóformán csak egy rendszercsatlakozó fér el, melyhez egy külső doboz kapcsolódik, a normál méretű csatlakozók ebbe a dobozba dughatók. A Sound Blaster X-Fi a Creative legutolsó hangkártya-sorozata, melyet ma már szinte csak azok vásárolnak meg, akik igényesebb hangzásra vágynak annál, mint amilyet a számítógépük integrált audiovezérlője nyújtani képes. A kalózképeken szereplő, noteszgépek hangját jelentősen feljavító hangkártya ára és megjelenési ideje egyelőre ismeretlen, hiszen a Creative hivatalosan még be sem jelentette ezt a termékét.

Creative X-Fi noteszgépekhez

A piac az utóbbi években a folyamatosan javuló minőséget felmutatni képes integráció hatására szinte teljesen összezsugorodott, az állóvizet egyedül az ASUS kavarta fel alig néhány napja a hannoveri CeBIT-en bemutatott saját fejlesztésű hangkártyájával.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.