Szerző: Bodnár Ádám

2007. március 21. 17:24

Gyorsít a Kábelnet is: akár 8 megabites letöltés

A Magyar Telekom területén végrehajtott ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők is villámgyorsan internetezhetnek.

[HWSW] A Magyar Telekom területén végrehajtott ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők is villámgyorsan internetezhetnek.

A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig jelentősen megnőnek. A folyamat eredményeként a Kábelnet-előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek -- változatlan áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerződött előfizetőknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre nincsen szükség, a korábbi szerződéssel rendelkezőknek azonban csomagot kell váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen.

A sávszélesség-növelés eredményeképp a Kábelnet Light és optimum csomag előfizetői 512 helyett 1024 Kbps-sel tölthetnek le és 96 helyett 128 Kbps-sel fel. A Kábelnet Prémium/Család csomag letöltési irányban másodpercenként 1 megabitről 4 megabitre gyorsul, a feltöltés 128 helyett 256 Kbps-sel történhet. A Kábelnet Maximum/Komfort és az Extra csomagok esetében a letöltési sávszélesség 8 Mbps-re nő, a feltöltés pedig 512 Kbps-re gyorsul.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról