Szerző: Bodnár Ádám

2007. március 20. 12:15:15

Nyílt forrású projektmenedzsment szoftverrel jelentkezik a SugarCRM

Projektmenedzsment szoftverrel jelentkezett a nyílt forrású ügyfélkapcsolati megoldásáról ismert amerikai SugarCRM. A tegnap bejelentett Sugar Project Management s teljesen integrálható a Sugar Professional és Sugar Enterprise termékvonalakkal. A SugarCRM többi szoftveréhez hasonlóan a Sugar Project Managementből is létezik ingyen letölthető változat, bár ennek funkcionalitása szűkebb mint a kereskedelmi verzióké.

[HWSW] Projektmenedzsment szoftverrel jelentkezett a nyílt forrású ügyfélkapcsolati megoldásáról ismert amerikai SugarCRM. A tegnap bejelentett Sugar Project Management s teljesen integrálható a Sugar Professional és Sugar Enterprise termékvonalakkal. A SugarCRM többi szoftveréhez hasonlóan a Sugar Project Managementből is létezik ingyen letölthető változat, bár ennek funkcionalitása szűkebb mint a kereskedelmi verzióké.

A Project Management az elvárt funkciókat kínálja: projektek tervezése, a dolgozók közötti és akár a dolgozók és ügyfelek közötti együttműködés megszervezése, dokumentumok megosztása -- akár az ügyfélkapcsolati szoftverből is. A vállalat szerint ahogy a cégek egyre inkább a szolgáltatásokra koncentrálnak, úgy lesz fontosabb számukra hogy az ügyfelekkel kapcsolatos projekteket (pl. értékesítés, marketing-kampányok, stb.). A SugarCRM szerint a megoldásuk előnye a versenytársakkal szemben hogy míg azok a bevételeik 50-70 százalékát marketingre költik és csak 10 százalék jut termékfejlesztésre, addig a SugarCRM-nél a büdzsé nagyrészét kutatás-fejlesztésre költik, ami végeredményben jobb terméket eredményez.

A SugarCRM megoldások iránti erősödő európai érdeklődést kielégítendő a cég létrehozta az első irodáját a kontinensen, amely az írországi Dublinban található. A Sugar termékek leginkább Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában népszerűek. A vállalat adatai szerint a SugarCRM fizető ügyfeleinek negyede -- mintegy 200 vállalat -- Európában található, és a nyílt forrású termékváltozatok harmadát európaiak töltik le. A SugarCRM alkalmazásait már 24 nyelvre fordították le.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 23:27

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.