Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Nyílt forrású projektmenedzsment szoftverrel jelentkezik a SugarCRM

Bodnár Ádám, 2007. március 20. 12:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Projektmenedzsment szoftverrel jelentkezett a nyílt forrású ügyfélkapcsolati megoldásáról ismert amerikai SugarCRM. A tegnap bejelentett Sugar Project Management s teljesen integrálható a Sugar Professional és Sugar Enterprise termékvonalakkal. A SugarCRM többi szoftveréhez hasonlóan a Sugar Project Managementből is létezik ingyen letölthető változat, bár ennek funkcionalitása szűkebb mint a kereskedelmi verzióké.

hirdetés
[HWSW] Projektmenedzsment szoftverrel jelentkezett a nyílt forrású ügyfélkapcsolati megoldásáról ismert amerikai SugarCRM. A tegnap bejelentett Sugar Project Management s teljesen integrálható a Sugar Professional és Sugar Enterprise termékvonalakkal. A SugarCRM többi szoftveréhez hasonlóan a Sugar Project Managementből is létezik ingyen letölthető változat, bár ennek funkcionalitása szűkebb mint a kereskedelmi verzióké.

A Project Management az elvárt funkciókat kínálja: projektek tervezése, a dolgozók közötti és akár a dolgozók és ügyfelek közötti együttműködés megszervezése, dokumentumok megosztása -- akár az ügyfélkapcsolati szoftverből is. A vállalat szerint ahogy a cégek egyre inkább a szolgáltatásokra koncentrálnak, úgy lesz fontosabb számukra hogy az ügyfelekkel kapcsolatos projekteket (pl. értékesítés, marketing-kampányok, stb.). A SugarCRM szerint a megoldásuk előnye a versenytársakkal szemben hogy míg azok a bevételeik 50-70 százalékát marketingre költik és csak 10 százalék jut termékfejlesztésre, addig a SugarCRM-nél a büdzsé nagyrészét kutatás-fejlesztésre költik, ami végeredményben jobb terméket eredményez.

A SugarCRM megoldások iránti erősödő európai érdeklődést kielégítendő a cég létrehozta az első irodáját a kontinensen, amely az írországi Dublinban található. A Sugar termékek leginkább Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában népszerűek. A vállalat adatai szerint a SugarCRM fizető ügyfeleinek negyede -- mintegy 200 vállalat -- Európában található, és a nyílt forrású termékváltozatok harmadát európaiak töltik le. A SugarCRM alkalmazásait már 24 nyelvre fordították le.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.