Szerző: mz

2000. június 27. 19:26

PCMCIA kártyák kezelése DOS alól


A SystemSoft legújabb termékét ma mutatta be. A termék a PCCardAccess névre hallgat, és nagyban segítheti a számítástechnikai szakemberek munkáját.
A PCCardAccess lehetővé teszi, hogy a Windows környezetet használó felhasználók számítógépüket floppy lemezről indítsák el, és a PC kártyákat (PCMCIA) el tudják érni. Így a szükséges rendszergazdai feladatok elvégzéséhez, lemezek másolásához, esetleg az összehányt rendszer felélesztéséhez némi segítséghez jutnak. A PCCardAccess képes hálózati kártyák, SCSI és ATA kártyák kezelésére, letöltésekre, lemezmásolásra. Vállalati rendszergazdák az új számítógépeket könnyen a belső előírásoknak megfelelő formába tudják hozni, illetve egyetemeken is egyszerűbbé válik a gépek eredeti konfigurációjának visszaállítása a nap végén.
A támogatogatott kártyák listája a cég honlapján érhető el. A támogatott operációs rendszerek és hálózati formák a Novell Network, a Microsoft Networking Client/Server és a Microsoft Peer-to-Peer Networking.
A támogatott SCSI eszközök között találunk szalagos, CD-ROM-meghajtókat, CD-írót, Zip meghajtót, az ATA kártyák közül pedig mind a lemezes, mind a flash változatok használhatók.
A PCCardAccess DOS 6.22, vagy magasabb verzió alatt működik.
a címlapról

dualsense

1

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.