:

Szerző: Ady Krisztián

2007. március 7. 13:43

Ingyenesen telepítik a D-Link partnerei a következő generációs vezeték nélküli eszközöket

A magyar piacon egyedülálló szolgáltatást indított a D-Link: kiemelt partnerein keresztül március elejétől számos hazai településen ingyenesen telepíti következő generációs, a 802.11n előzetes specifikációinak megfelelő vezeték nélküli eszközeit. Az országos lefedettséget biztosító partneri hálózat tagjai más településeken is vállalják -- megállapodás alapján -- a kedvezményes árú üzembe helyezést.

[HWSW] A magyar piacon egyedülálló szolgáltatást indított a D-Link: kiemelt partnerein keresztül március elejétől számos hazai településen ingyenesen telepíti következő generációs, a 802.11n előzetes specifikációinak megfelelő vezeték nélküli eszközeit. Az országos lefedettséget biztosító partneri hálózat tagjai más településeken is vállalják -- megállapodás alapján -- a kedvezményes árú üzembe helyezést.

A mostani lépéssel egy új, potenciális vásárlói kört szólít meg a D-Link, akik bár már gondolkodtak szélessávú internetkapcsolatuk megosztásán, eddig tartózkodtak a szükséges eszközök megvásárlásától, majd otthoni összeszerelésétől. A telepítési kedvezmény Wireless N termékcsalád valamennyi termékének megvásárlása esetén igénybe vehető a www.internetszabadon.hu oldalon felsorolt településeken, melyek száma folyamatosan emelkedik.

Az ingyenes bemérés és telepítés az alábbi helyeken érhető el a honlapon található adatok szerint: Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Veresegyháza, Debrecen, Székesfehérvár, Szombathely, Nagykanizsa és 30 km-es vonzáskörzete, Zalakaros, Marcali, Csurgó, Letenye, Bak vonzáskörzetébe tartozó egyéb kistelepülések, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Tapolca, Salgótarján-Balassagyarmat-Gyöngyös és ezek 50 km-es vonzáskörzete, Várpalota, Üllés, Szeged, Baja és 20 km-es körzete.

Amennyiben a telepítés eredményével a vásárló nem elégedett és a szakértő által felkínált megoldási lehetőségeket -- nagyobb antenna, jelerősítő -- nem fogadja el, a választott készüléket nem kell megvásárolnia. A Wireless N termékekre különleges garanciát is ad a D-Link, ugyanis vállalja, hogy amennyiben a firmware frissítésével nem lehet majd a készüléket a várhatóan 2008-ban véglegesített 802.11n szabvánnyal kompatibilissé tenni, térítésmentesen lecseréli azt egy megfelelő eszközre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.