Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Telefonelőfizetés nélküli ADSL a Magyar Telekom szolgáltatási területén

Ady Krisztián, 2007. március 06. 16:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Igen szűkszavú közleményben közölte a Magyar Telekom, hogy március 30-tól elérhetővé teszi partnerei számára a telefonszolgáltatás nélkül igénybe vehető ADSL-t, tehát ez a lehetőség bármely a Magyar Telekom hálózatán szolgáltató internetszolgáltatókon keresztül igénybe vehető lesz.

hirdetés
[HWSW] Igen szűkszavú közleményben közölte a Magyar Telekom, hogy március 30-tól elérhetővé teszi partnerei számára a telefonszolgáltatás nélkül igénybe vehető ADSL-t, tehát ez a lehetőség bármely a Magyar Telekom hálózatán szolgáltató internetszolgáltatókon keresztül igénybe vehető lesz.

Lapunk információi szerint az internetszolgáltatók sem tudnak sokat erről az új megoldásról, április 1-ig még számos részletet kell tisztázniuk az alaphálózatot szolgáltató Magyar Telekommal. Az viszont már most tudható, hogy a jövőben az ADSL megrendelését egyszerűen címünk megadásával kezdeményezhetjük az internetszolgáltató felé, majd amennyiben műszakilag megoldható, a Magyar Telekom akár új vonalat is beköt a lakásunkba az ADSL eléréséhez. Tehát nem csak ott lehet majd ilyen csomagot rendelni, ahol visszamondott, vagy korábban "leadott" telefonvonal van a lakásban, a cég telephelyén.

A telefon nélküli ADSL a jelenlegi csomagokéval megegyező sebességekkel kerül bevezetésre, ára pedig várhatóan a jelenlegi ADSL-elérések és azok telefonelőfizetéssel növelt ára között várható. Az egyelőre továbbra is kérdés, hogy mi lesz akkor, ha valaki ilyen, telefonelőfizetés nélküli ADSL-csomagra szeretne váltani jelenlegi ADSL+telefon kombinációjáról; ezekre a részletekre várhatóan április 1-ig, az ilyen csomagok megjelenéséig fény derül.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.