Szerző: Ady Krisztián

2007. március 6. 16:04

Telefonelőfizetés nélküli ADSL a Magyar Telekom szolgáltatási területén

Igen szűkszavú közleményben közölte a Magyar Telekom, hogy március 30-tól elérhetővé teszi partnerei számára a telefonszolgáltatás nélkül igénybe vehető ADSL-t, tehát ez a lehetőség bármely a Magyar Telekom hálózatán szolgáltató internetszolgáltatókon keresztül igénybe vehető lesz.

[HWSW] Igen szűkszavú közleményben közölte a Magyar Telekom, hogy március 30-tól elérhetővé teszi partnerei számára a telefonszolgáltatás nélkül igénybe vehető ADSL-t, tehát ez a lehetőség bármely a Magyar Telekom hálózatán szolgáltató internetszolgáltatókon keresztül igénybe vehető lesz.

Lapunk információi szerint az internetszolgáltatók sem tudnak sokat erről az új megoldásról, április 1-ig még számos részletet kell tisztázniuk az alaphálózatot szolgáltató Magyar Telekommal. Az viszont már most tudható, hogy a jövőben az ADSL megrendelését egyszerűen címünk megadásával kezdeményezhetjük az internetszolgáltató felé, majd amennyiben műszakilag megoldható, a Magyar Telekom akár új vonalat is beköt a lakásunkba az ADSL eléréséhez. Tehát nem csak ott lehet majd ilyen csomagot rendelni, ahol visszamondott, vagy korábban "leadott" telefonvonal van a lakásban, a cég telephelyén.

A telefon nélküli ADSL a jelenlegi csomagokéval megegyező sebességekkel kerül bevezetésre, ára pedig várhatóan a jelenlegi ADSL-elérések és azok telefonelőfizetéssel növelt ára között várható. Az egyelőre továbbra is kérdés, hogy mi lesz akkor, ha valaki ilyen, telefonelőfizetés nélküli ADSL-csomagra szeretne váltani jelenlegi ADSL+telefon kombinációjáról; ezekre a részletekre várhatóan április 1-ig, az ilyen csomagok megjelenéséig fény derül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról