Szerző: Ady Krisztián

2007. március 06. 10:40:07

Itthon is kapható a Mio két új személyi navigátora

Az LCP Systems Kft., a Mio Digi Walkerek hazai importőre itthon is bemutatta a tajvani gyártó két új személyi navigátorát, kéziszámítógépét. Mindkét modell az úgynevezett személyi navigátorok, PNA-k családjába tartozik, a legújabb tag, a H610 pedig a várakozások szerint forradalmasítani fogja a személyi készülékek piacát.

[HWSW] Az LCP Systems Kft., a Mio Digi Walkerek hazai importőre itthon is bemutatta a tajvani gyártó két új személyi navigátorát, kéziszámítógépét. Mindkét modell az úgynevezett személyi navigátorok, PNA-k családjába tartozik, a legújabb tag, a H610 pedig a várakozások szerint "forradalmasítani fogja" a személyi készülékek piacát.

A díjnyertes Mio H610-es készülék várhatóan a női vásárlók tetszését is elnyeri majd. A 2,7 hüvelykes érintőképernyővel és cserélhető előlappal rendelkező H610 egy SiRFstar III-as GPS vevőt, multimédia lejátszót és játékokat is tartalmaz. A H610 nemrég kapta meg a Nemzetközi Design díját az IF Design Bizottságtól Kínában. A kisméretű készülék könnyen hordozható kézitáskákban és zsebekben is.

A H610-ben előre telepítve megtalálhatjuk 16 európai ország térképét, a WorldMate alkalmazást, mellyel információkat kaphatunk az időjárásról, pénzváltásról, méretezésről, a körzetszámokról sőt még a ruhaméret átváltásokról is. A készülék 1 gigabájtos tárhellyel rendelkezik fotók, videók és filmek tárolására és a Microsoft Outlook-kal is szinkronizálható.

Mio H610 PNA

A Mio másoik PNA-ja, a C250 egy lényegretörő, egyszerűen használható navigációs eszközre. A MioMap v.3-as szoftver 8 kelet-európai országot tartalmaz, 7 számjegyű irányítószám-kereső funkcióval és nagyszámú tárolt POI-ponttal rendelkezik. A 3,5 hüvelykes érintőképernyőjén keresztül a beépített MP3-lejátszó is kezelhető. Az opcionális TMC-funkció támogatásával a C250 kikerülheti a forgalmi akadályokat is, bár itthon egyelőre ez még nem működik. A beépített lítium-ion akkumulátor négy és fél óra használatot biztosít egyetlen feltöltéssel.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 00:24

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.