Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Itthon is kapható a Mio két új személyi navigátora

Ady Krisztián, 2007. március 06. 10:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az LCP Systems Kft., a Mio Digi Walkerek hazai importőre itthon is bemutatta a tajvani gyártó két új személyi navigátorát, kéziszámítógépét. Mindkét modell az úgynevezett személyi navigátorok, PNA-k családjába tartozik, a legújabb tag, a H610 pedig a várakozások szerint forradalmasítani fogja a személyi készülékek piacát.

hirdetés
[HWSW] Az LCP Systems Kft., a Mio Digi Walkerek hazai importőre itthon is bemutatta a tajvani gyártó két új személyi navigátorát, kéziszámítógépét. Mindkét modell az úgynevezett személyi navigátorok, PNA-k családjába tartozik, a legújabb tag, a H610 pedig a várakozások szerint "forradalmasítani fogja" a személyi készülékek piacát.

A díjnyertes Mio H610-es készülék várhatóan a női vásárlók tetszését is elnyeri majd. A 2,7 hüvelykes érintőképernyővel és cserélhető előlappal rendelkező H610 egy SiRFstar III-as GPS vevőt, multimédia lejátszót és játékokat is tartalmaz. A H610 nemrég kapta meg a Nemzetközi Design díját az IF Design Bizottságtól Kínában. A kisméretű készülék könnyen hordozható kézitáskákban és zsebekben is.

A H610-ben előre telepítve megtalálhatjuk 16 európai ország térképét, a WorldMate alkalmazást, mellyel információkat kaphatunk az időjárásról, pénzváltásról, méretezésről, a körzetszámokról sőt még a ruhaméret átváltásokról is. A készülék 1 gigabájtos tárhellyel rendelkezik fotók, videók és filmek tárolására és a Microsoft Outlook-kal is szinkronizálható.

Mio H610 PNA

A Mio másoik PNA-ja, a C250 egy lényegretörő, egyszerűen használható navigációs eszközre. A MioMap v.3-as szoftver 8 kelet-európai országot tartalmaz, 7 számjegyű irányítószám-kereső funkcióval és nagyszámú tárolt POI-ponttal rendelkezik. A 3,5 hüvelykes érintőképernyőjén keresztül a beépített MP3-lejátszó is kezelhető. Az opcionális TMC-funkció támogatásával a C250 kikerülheti a forgalmi akadályokat is, bár itthon egyelőre ez még nem működik. A beépített lítium-ion akkumulátor négy és fél óra használatot biztosít egyetlen feltöltéssel.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.