Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyenes feliratozó program és sablonok a LightScribe-os DVD-lemezekhez

Ady Krisztián, 2007. március 02. 15:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Ingyenes feliratozó alkalmazást és ehhez készült sablonokat lehet letölteni a LightScribe lemezek írására képes DVD-írókhoz a technológia népszerűsítésére és támogatására létrehozott weboldalról, ráadásul nem csak Windows, hanem Linux és Mac OS X operációs rendszerekhez. Az alkalmazás feleslegessé teszi a különálló íróprogram használatát, feltéve, hogy DVD-írónkhoz kaptunk egyáltalán ilyen szoftvert.

hirdetés
[HWSW] Ingyenes feliratozó alkalmazást és ehhez készült sablonokat lehet letölteni a LightScribe lemezek írására képes DVD-írókhoz a technológia népszerűsítésére és támogatására létrehozott weboldalról, ráadásul nem csak Windows, hanem Linux és Mac OS X operációs rendszerekhez. Az alkalmazás feleslegessé teszi a különálló íróprogram használatát, feltéve, hogy DVD-írónkhoz kaptunk egyáltalán ilyen szoftvert.

A HP által kifejlesztett, lassan minden kereskedelmi forgalomban kapható DVD-író által támogatott LightScribe technológia lehetővé teszi, hogy a különleges felülettel ellátott CD- és DVD-lemezek feliratozható oldalán, a lemez megfordítását követően monokróm, azaz szürkeárnyalatos képeket, logókat és feliratokat hozzunk létre. Egy kép kiváló minőségű lenyomata körülbelül 30-40 perc alatt hozható létre jelenleg a 12 cm-es lemez felületén.

LightScribe Simple Labeler

Az utóbbi időben nem csak a hagyományos színben, hanem színes kivitelben is kaphatóvá váltak ezek a lemezek, melyek olcsóbbak is lettek. A fenti linken letölthető alkalmazás a Windows XP beépített CD-írási képességével kombinálva egyszerűbb lemezek elkészítésénél szükségtelenné teszi a külső DVD-író, feliratozó alkalmazások használatát.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.