Szerző: Ady Krisztián

2007. március 5. 11:50

Júniusban érkezik az Olympus E-410 digitális tükörreflexes fényképezőgépe

Júniusban érkezik az Olympus legkisebb tükörreflexes digitális fényképezőgépe, az E-400 továbbfejlesztett változata. A továbbra is kompakt, könnyű E-410 fényképezőgép a fotósok számára az élőkép előnézeti funkció kényelmét nyújtja. Így nem kell a keresőre ragasztott szemmel komponálni a képeket, helyette használható a 2,5 hüvelykes, LCD-kijelző is.

[HWSW] Júniusban érkezik az Olympus legkisebb tükörreflexes digitális fényképezőgépe, az E-400 továbbfejlesztett változata. A továbbra is kompakt, könnyű E-410 fényképezőgép a fotósok számára az élőkép előnézeti funkció kényelmét nyújtja. Így nem kell a keresőre ragasztott szemmel komponálni a képeket, helyette használható a 2,5 hüvelykes, LCD-kijelző is.

A képfeldolgozó rendszert a 10 megapixeles képérzékelő szenzorhoz hasonlóan továbbfejlesztették, ezek kombinációja alacsonyabb zajszintet biztosít és lerövidíti a feldolgozási időt is. Mivel a készülék a 4/3-os szabványra épül, a tartozékok széles skálájával kompatibilis. Ebből a típusból sem hiányozhat a szabadalmazott Supersonic Wave Filter ultrahangos technológia, amelyet 2003-ban alkalmaztak először az érzékelőre került porszemcsék egyszerű eltávolítására.

Olympus E-410

Az Olympus E-410 a professzionális és amatőr fotósok számára is megfelelő választás lehet, a professzionális felhasználók értékelni fogják a különböző manuális beállítási lehetőségeket, míg a 32 expozíció-vezérlési program -- köztük Gyermekek, Makró és két víz alatti üzemmód -- segítségével a kezdő felhasználók pillanatok alatt beállíthatják a megfelelő expozíciót. A képeket xD-Picture Card vagy CompactFlash memóriakártyán tárolhatjuk. A készülék ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

a címlapról

last minute bug

36

Döcögősen rajtol a Firefox 78

2020. július 3. 10:05

A Mozillának az utolsó utáni pillanatban kiszúrt bugok miatt kellett félbeszakítania a frissítés kiadását.