Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Invitel is gyorsít: akár négyszeres ADSL sávszélesség

Bodnár Ádám, 2007. március 02. 09:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Com, a Datanet és a TVNet nyomán haladva az Invitel is növeli ADSL-csomagjainak sávszélességét. A sávszélesség-növelés -- a jelenlegi díjcsomagtól, és műszaki adottságoktól függően -- akár négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé tesz. A szolgáltató díjmentesen biztosítja a sávszélesség-növelést ügyfelei számára, előfizetési díjai és akciós feltételei változatlanok maradnak.

hirdetés
[HWSW] A T-Com, a Datanet és a TVNet nyomán haladva az Invitel is növeli ADSL-csomagjainak sávszélességét. A sávszélesség-növelés -- a jelenlegi díjcsomagtól, és műszaki adottságoktól függően -- akár négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé tesz. A szolgáltató díjmentesen biztosítja a sávszélesség-növelést ügyfelei számára, előfizetési díjai és akciós feltételei változatlanok maradnak.

Az eddigi 512 kbps sebességű díjcsomagok a bővítés után 1 Mbps sebességűek lesznek, az 1 Mbps csomagra előfizetők 4 Mbps sebességgel internetezhetnek, a 2 és 3 Mbps csomagok sebessége 8 Mbps-re emelkedik, a 4, 12 és 16 Mbps csomagok felhasználói pedig hamarosan 18 Mbps letöltési sávszélességgel gazdálkodhatnak. A feltöltés is gyorsul valamelyest, 96-ról 128 Kbps-re, 128-ról 256 Kbps-re, 192 és 384 Kbps-ről 512 Kbps-re, az ennél nagyobb feltölési sávszélességek esetében pedig 1 Mbps-re.

A sávszélesség emelése tegnap kezdődött és külön jelzés nélkül, folyamatosan történik. Legkésőbb 2007. június 30-ig minden Invitel-területen élő, a szolgáltató csomagjait igénybe vevő ügyfél magasabb sávszélesség mellett internetezhet. Emellett március 5-étől az Invitel új akciós ajánlatokkal jelenik meg, melyek sávszélességei a megnövelt értékek szerint alakulnak.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.