Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Samsung Ultra 12.9 kapta a GSM Association legjobb GSM-készülék díját

Ady Krisztián, 2007. február 19. 13:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) készülékével elnyerte a GSM Association díját a legjobb GSM mobilkészülék kategóriában. Az Ultra Edition 12.9 mint a legvékonyabb slider, azaz szétcsúsztatható mobiltelefon nevezett a versenyen.

hirdetés
[HWSW] Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) készülékével elnyerte a GSM Association díját a legjobb GSM mobilkészülék kategóriában. Az Ultra Edition 12.9 mint a legvékonyabb slider, azaz szétcsúsztatható mobiltelefon nevezett a versenyen.

A tavaly nyáron piacra került D900 készüléket 2,1 hüvelykes, 240 x 320 pixeles kijelzővel, 3 megapixeles, vakus kamerával, többformátumú zenelejátszó alkalmazással, illetve állományböngészővel látták el. A 60 megabájtos memóriát microSD kártyával bővíthetjük tovább. A speciális uMenu menürendszerben a gyakran használt funkciókhoz gyorslinkek készíthetők, az uTrack pedig az eltulajdonított telefon megtalálását teszi könnyebbé

Samsung Ultra
Samsung Ultra Edition 12.9

A díj átvételekor Dohwan Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke elmondta: "Mindannyian örülünk, hogy a GSM Szövetség a D900-nak ítélte oda a díjat. A Samsung elkötelezett a lehető legtöbb felhasználói élményt és legkifinomultabb külsőt felvonultató termékek bemutatásában, ezért a jövőben is bővítjük a termékpalettánkat a D900-hoz hasonló készülékekkel".

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.