Szerző: Ady Krisztián

2007. február 19. 13:42:36

A Samsung Ultra 12.9 kapta a GSM Association legjobb GSM-készülék díját

Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) készülékével elnyerte a GSM Association díját a legjobb GSM mobilkészülék kategóriában. Az Ultra Edition 12.9 mint a legvékonyabb slider, azaz szétcsúsztatható mobiltelefon nevezett a versenyen.

[HWSW] Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) készülékével elnyerte a GSM Association díját a legjobb GSM mobilkészülék kategóriában. Az Ultra Edition 12.9 mint a legvékonyabb slider, azaz szétcsúsztatható mobiltelefon nevezett a versenyen.

A tavaly nyáron piacra került D900 készüléket 2,1 hüvelykes, 240 x 320 pixeles kijelzővel, 3 megapixeles, vakus kamerával, többformátumú zenelejátszó alkalmazással, illetve állományböngészővel látták el. A 60 megabájtos memóriát microSD kártyával bővíthetjük tovább. A speciális uMenu menürendszerben a gyakran használt funkciókhoz gyorslinkek készíthetők, az uTrack pedig az eltulajdonított telefon megtalálását teszi könnyebbé

Samsung Ultra
Samsung Ultra Edition 12.9

A díj átvételekor Dohwan Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke elmondta: "Mindannyian örülünk, hogy a GSM Szövetség a D900-nak ítélte oda a díjat. A Samsung elkötelezett a lehető legtöbb felhasználói élményt és legkifinomultabb külsőt felvonultató termékek bemutatásában, ezért a jövőben is bővítjük a termékpalettánkat a D900-hoz hasonló készülékekkel".

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 19:47

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.