Szerző: Ady Krisztián

2007. február 14. 12:30

Közösen telepít kisebb adatközpontokat az APC és az IBM

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy az IBM telephely- és létesítmény-szolgáltatási egysége új globális megoldásához az APC-t választotta technológiai partnernek. Az APC és az IBM közös fejlesztésű, skálázható adatközpont-infrastruktúrájukkal gyorsan telepíthetők előre megtervezett 45, illetve 90 négyzetméter területű adatközpontok.

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy az IBM telephely- és létesítmény-szolgáltatási egysége új globális megoldásához az APC-t választotta technológiai partnernek. Az APC és az IBM közös fejlesztésű, skálázható adatközpont-infrastruktúrájukkal gyorsan telepíthetők előre megtervezett 45, illetve 90 négyzetméter területű adatközpontok.

Az új termékkínálatban szereplő IBM Global Services megoldások és az APC InfraStruXure adatközpont architektúrájának használatával bármilyen típusú munkakörnyezetben a lehető legrövidebb idő alatt építhetünk adatközpontot. Az IBM és az APC közötti stratégiai együttműködés eredménye olyan megbízható, moduláris és skálázható megoldás, amely áramellátási, hűtési, biztonsági és felügyeleti megoldásaival kifejezetten az energiafogyasztással kapcsolatos kihívásokra reagál.

A komplett szolgáltatást úgy tervezték meg, hogy az bármilyen környezetbe telepíthető, és a vállalkozás növekedésének megfelelően bővíthető legyen. Az IBM előre konfigurált APC InfraStruXure megoldásokat kínál ügyfeleinek, és a saját erőforrásainak használatával végzi el az értékeléseket, a projektvezetés integrálását és a megoldásokkal kapcsolatos folyamatos karbantartási szerződéseket. A megoldások terem- vagy InRow -- racksorba épített -- hűtéssel, illetve a környezet megfigyelő NetBotz rendszerekkel együtt kerülnek forgalomba, és a 45-90 négyzetméter nagyságú adatközpontokhoz érhetők el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról