Szerző: Ady Krisztián

2007. február 20. 16:23

Érkezik a Samsung pengevékony MP3-lejátszója

A Samsung március végén dobja piacra legújabb, pengevékony MP3-lejátszóját, a januári Consumer Electronics Show-n díjat is nyert, alig 7 mm vékony audiolejátszóját. A K3-mal egyedül is hallgathatók a kedvenc zenék, de a csatlakoztatható hangszóró segítségével meg is oszthatjuk a zenei élményt másokkal.

[HWSW] A Samsung március végén dobja piacra legújabb, pengevékony MP3-lejátszóját, a januári Consumer Electronics Show-n díjat is nyert, alig 7 mm vékony audiolejátszóját. A K3-mal egyedül is hallgathatók a kedvenc zenék, de a csatlakoztatható hangszóró segítségével meg is oszthatjuk a zenei élményt másokkal.

Az üvegszerű borítás alatt egy erős fényű, OLED technológiájú kijelző bújik meg, amely használaton kívül elhalványul. A házat ezüst szegély futja körbe. A K3 három színváltozatban kerül forgalomba, fekete, bordó és zöld változatban is kapható lesz. Az MP3/WMA zenék hallgatásán túl JPEG képeket is nézegethetünk és FM-rádiót is hallgathatunk a K3-mal. A 2-től 8 GB-ig terjedő tárkapacitás akár 2000 zeneszámnak is elegendő, a megnövelt akkumulátor élettartamnak köszönhetően pedig maratoni hosszúságú zenehallgatási időben lehet részünk.

A K3 a K5-től már ismert érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. Az előlapot a nagy, 1,8 hüvelykes, határozott fényű OLED-kijelző is megvilágítja, így sosem tévedünk el vezérlés közben. A térhangzásról a Samsung DNSe Surround Sound technológiája gondoskodik. A csomag része az EP370 fülhallgató, amelyet kifejezetten a K3-hoz terveztek.

A készülékhez csatlakoztatható egy külső hangszóró, amely egy csipesz segítségével akár ruhára vagy övre, vagy épp egy táska pántjára biztonságosan fel is csíptethető. A külső dokkoló egység a K3 külsejéhez igazodik, és nemcsak hangszóróként, hanem extra tápegységként is funkcionál, mindemellett vázának köszönhetően védi is a K3-at.

Samsung K3

A 2 és 4 gigabájtos változat március végén, a 8 gigabájtos pedig 2007 nyarán várható a hazai boltokba. A két gigabájtos változat 34990 forintos, a 4 gigabájtos 45 990 forintos, a 8 gigabájtos 57 990 forintos áron lesz megvásárolható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról