Szerző: Ady Krisztián

2007. február 12. 09:15

Megérkezett Európába az LG legújabb csodatelefonja

Az előzetes bejelentésnek megfelelően a következő napokban hozza forgalomba Európában, azon belül is elsőként az Egyesült Királyságban csokitelefon-szériájának legújabb tagját a koreai LG. A KE970-es modell a cég prémium kategóriás Black Label telefonsorozatának második tagja.

[HWSW] Az előzetes bejelentésnek megfelelően a következő napokban hozza forgalomba Európában, azon belül is elsőként az Egyesült Királyságban csokitelefon-szériájának legújabb tagját a koreai LG. A KE970-es modell a cég prémium kategóriás Black Label telefonsorozatának második tagja.

A tetőtől talpig fémborítású, szétcsúsztatható LG Shine telefon 2,2 hüvelykes kijelzője egyben tükörként is szolgál, erről kapta ragyogást idéző nevét. A készüléket 2 megapixeles, autófókuszos, Schneider-Kreuznach optikájú kamerával, microSD kártyabővítési lehetőséggel és irodai alkalmazásokkal is ellátták.

A Shine menürendszerébe egy multifunkciós tekerőgombbal léphetünk be. A telefon médialejátszója az elterjedtebb WAV, MP3 és AAC+ kódolást támogatja és valódi spektrumkijelzővel rendelkezik. A 2,5G-s készülék a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, melyet Bluetooth és közvetlen USB-csatlakozás egészít ki. A telefon e-mailkliensével letöltött Word, Excel és PowerPoint állományokat a készülékbe épített dokumentumkezelő alkalmazás is képes megjeleníteni.

LG Shine csokitelefon

Koreában már több mint 180 ezer darab LG Shine telefon talált gazdára a termék 2006 novemberi bevezetése óta és még jelenleg is naponta 3500 készüléket értékesítenek. Az LG várakozásai szerint hasonló érdeklődés kíséri majd a Shine-t Angliában is, a David Blaine világhírű illuzionistára épített erőteljes reklámkampányt követően. Az internetes árlisták szerint a készülék körülbelül 350 eurós (~ 89 ezer forintos) áron kerül a boltokba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról