Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

MySpace, Google Maps és eBay a Vodafone mobiltelefonokon

Ady Krisztián, 2007. február 12. 13:12
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Új szolgáltatásokat nyújthatnak hamarosan a vodafonosoknak készülékeik: a Vodafone a közelmúltban több megállapodást is bejelentett többek között a MySpace közösségi oldal tulajdonosával, a News Corporationnel, az eBay-jel és a Google-lel. A Google Maps térképszolgáltatás és MySpace oldalunk mellett az eBay teljes aukciós kínálata is elérhető lesz a jövőben közvetlenül, a mobilkészülékekre telepített alkalmazások segítségével.

[HWSW] Új szolgáltatásokat nyújthatnak hamarosan a vodafonosoknak készülékeik: a Vodafone a közelmúltban több megállapodást is bejelentett többek között a MySpace közösségi oldal tulajdonosával, a News Corporationnel, az eBay-jel és a Google-lel. A Google Maps térképszolgáltatás és MySpace oldalunk mellett az eBay teljes aukciós kínálata is elérhető lesz a jövőben közvetlenül, a mobilkészülékekre telepített alkalmazások segítségével.

A Vodafone először Nagy-Britanniában indítja el azt a szolgáltatást, amellyel felhasználók mobiltelefonjukon keresztül is elérhetik a MySpace oldalát, így szerkeszthetik majd profiljaikat, új barátokat hívhatnak meg a rendszerbe, képeket és blogbejegyzéseket tehetnek közzé. A későbbiekben néhány mobiltelefon eleve a Myspace szoftverrel együtt kerül majd forgalomba, de az alkalmazást a jelenlegi készülékek tulajdonosai is letölthetik majd a Vodafone live!-ról.

Az eBay aukciós portál szolgáltatásai is elérhetők lesznek a Vodafone ügyfelei számára egy mobilos klienssel, a telefonunkon keresztül követhetjük és intézhetjük az eBay-es vásárlásaikat. A szoftverrel kereshetünk az aukciók között, ajánlatot tehetünk az árult termékekre, illetve akár azonnal meg vásárolhatók a fixáras termékek. Ez a szolgáltatás elsőként Olaszországban indul el, azonban az év során Európa más országaiban is elérhetővé válik.

A Google térképszolgáltatása, a Google Maps is beköltözik a Vodafone mobilkészülékeibe egy letölthető javás alkalmazás segítségével, mely azonban már most is elérhető gyakorlatilag bárki számára. Az alkalmazás teljesen ingyenes, csak az adatforgalmi csomagunk korlátait vegyük figyelembe a használata előtt. A másik két szolgáltatás-alkalmazás hazai bevezetésének lehetőségét egyelőre csupán vizsgálja a Vodafone Magyarország.