Szerző: Ady Krisztián

2007. február 9. 10:25

Itthonról is elérhető a Canon fotónyomtató-tesztelő online szolgáltatása

A Canon további négy országra, köztük hazánkra is kiterjesztette Your Print elnevezésű internetes szolgáltatását , amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült.

[HWSW] A Canon további négy országra, köztük hazánkra is kiterjesztette "Your Print" elnevezésű internetes szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült.

A szolgáltatás igen sikeres, hiszen az indulása óta eltelt két évben az érdeklődők 95 százaléka használta a szolgáltatást, akiknek több mint 400 000 fényképet küldtek vissza a weblapon megadható postacímre. A Your Print honlapjára feltöltött saját, vagy az onnan kiválasztott tetszőleges professzionális fotót a Canon 27 fotónyomtatóinak egyikével lehet kinyomtattatni, majd címünkre elküldetni.

A szolgáltatás keretében jelenleg a PIXMA multifunkciós eszközei és fotónyomtatói közül, valamint a PIXMA Mini és PIXMA Pro sorozatokból lehet választani, de rövidesen a SELPHY nyomtatók is megjelennek a tesztelhető készülékek között. A nyomatok a Canon 4 x 6 hüvelykes (10 x 15 cm-es) Photo Paper Pro fotópapírjára készülnek el; a képeket 24 órán belül postára adják, így a címzett általában 2-3 napon belül megkapja a fotót.

"A Your Print azt teszi lehetővé, hogy a vásárlók saját kedvenc felvételeiken tesztelhessék le a Canon nyomtatók nyomtatási minőségét, ennek eredményeként sokkal megalapozottabb döntéseket hozhassanak" -- mondta Christiaan Holman, a Canon Consumer Imaging Europe New Media vezetője. "Az Internet terjedésével Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában logikus lépés volt ennek az internetes szolgáltatásnak a kiterjesztése" -- tette hozzá.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról