:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 24. 12:19

Az adatközpontok terén megszerzett tudást tanúsítja az APC

Az American Power Conversion (APC) online adatközponti képzése, a Data Center University mostantól kiegészítő tanúsítvány

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) online adatközponti képzése, a Data Center University mostantól kiegészítő tanúsítvány (Associate Certification) megszerzését is lehetővé teszi, amely az adatközpontok infrastruktúrája, többek között az áramellátás, hűtés, rackszekrények, kábelezés, tűzvédelem, felügyelet és fizikai biztonság terén elsajátított alapvető ismereteket nemzetközi mércével értékeli és igazolja.

"Regisztrált hallgatóink tízezrei egyértelműen igazolják az oktatás iránti igényt, amelyet az egyre nagyobb szerversűrűség és az energiaköltségek növekedése támaszt. Azoknak ajánlja kiegészítő tanúsítványát az APC, akik igazolni szeretnék szaktudásukat az adatközpontok tervezése, frissítése és működtetése terén" -- mondta Aaron Davis, az APC marketing-igazgatója.

DCU-tanúsítványt azok kaphatnak, akik megfelelnek a vezető nemzetközi vizsgákat lebonyolító Thomson Prometric vizsgaközpontok körülbelül 75 hagyományos tesztkérdésből álló vizsgáján. A pályázóknak javasolt, de nem kötelező elvégezniük a Data Center University kiegészítő vizsgájának e-learning tananyagát, amely az adatközpontokkal kapcsolatos ismereteket rendszerezi, 14 online elérhető, egyelőre ingyenes tanfolyammal. Nemrégiben a Bersin & Associates és az Elearning magazin az APC Data Center University képzését Learning Leaders 2006 díjjal tüntette ki

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.