Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Elektronikus ügyintézés Budaörsön

Bodnár Ádám, 2007. január 23. 14:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Budaörsi Önkormányzat weboldalán már meg lehet tekinteni a helyi adóinformációkat és már az adónyilatkozatok is továbbíthatók e helyen. A rervek szerint hamarosan további szolgáltatások is elérhetők lesznek a Budaörsi Önkormányzat portálján. Az elektronikus ügyfélszolgálat az E-Group Services Kft. fejlesztésében készült el.

hirdetés
[HWSW] A Budaörsi Önkormányzat weboldalán már meg lehet tekinteni a helyi adóinformációkat és már az adónyilatkozatok is továbbíthatók e helyen. A rervek szerint hamarosan további szolgáltatások is elérhetők lesznek a Budaörsi Önkormányzat portálján. Az elektronikus ügyfélszolgálat az E-Group Services Kft. fejlesztésében készült el.

A budaörsi rendszert létrehozó E-Group Services Kft. nevéhez köthető egyébként a Magyarországon elsőként minősítést kapott elektronikus aláírás technológia, az SDX (Signed Document eXpert), amelyet a Budaörsi Önkormányzaton kívül többek között a Ügyfélkapu és az Országos Nyugdíjfolyósítási Intézet is alkalmaz.

Az elérhető űrlapok száma folyamatosan bővül, a tervek szerint 2007. májusig további négy gyakran használt adóűrlap is elektronizálásra kerül. A középtávú célok között pedig 15-20-féle dokumentum közzététele szerepel.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.