Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 23. 11:08

Ki tud többet a Microsoft szoftvereiről?

A Microsoft weboldalán található kvízjátékban mindenki megmutathatja, mennyire ismeri a vállalat szoftvereit. Az interneten át kitölthető kérdőív 30 kérdésére összesen 90 perc megoldási idő áll rendelkezésre.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft weboldalán található kvízjátékban mindenki megmutathatja, mennyire ismeri a vállalat szoftvereit. Az interneten át kitölthető kérdőív 30 kérdésére összesen 90 perc megoldási idő áll rendelkezésre.

Az első online kérdőív a cég infrastruktúra-termékeivel kapcsolatos, a jelentkezőknek olyan témakörökben kell kérdésekre válaszolniuk, mint az adatmentés és visszaállítás, infrastruktúra-tervezés, feladatok automatizációja, szkriptek írása, PowerShell, távoli elérés, valamint az ISA Server 2006 újdonságai. A jövő héten újabb terület kerül sorra, akkor a Windows Vistával és az Office 2007-tel kapcsolatos ismereteket teszteli a Microsoft.

Az infrastruktúra modul kvíz január 23. és 26. között elérhető a Microsoft weboldalán, ahol megtekinthető a kérdések tematikája, linkek vezetnek a felkészülést segítő oldalakra, valamint kedvcsinálónak a nyeremények felsorolása is megtalálható. Az első helyezett ezen a kvízen másfélmilllió forint értékű tanfolyami ajándékutalványt kap a NetAcademia felajánlásában, amivel akár MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer)képesítést is szerezhet.

a címlapról