Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 19. 13:04

HP-szoftverek a Noreg kínálatában

Együttműködési megállapodást kötött a Noreg és a HP Magyarország, amelynek keretén belül a Noreg a HP hivatalos szoftver partnereként forgalmazni fogja a HP személyazonosság-kezelési és megfelelőségi (compliance) termékeit, azaz a HP Identity Managementet és a Compliance Managert.

[HWSW] Együttműködési megállapodást kötött a Noreg és a HP Magyarország, amelynek keretén belül a Noreg a HP hivatalos szoftver partnereként forgalmazni fogja a HP személyazonosság-kezelési és megfelelőségi (compliance) termékeit, azaz a HP Identity Managementet és a Compliance Managert.

"A HP által gyártott, világszerte elismert HP Software felügyeleti megoldásokkal bővítettük termékkínálatunkat, szakembereink pedig felkészülten várják ügyfeleink érdeklődését. A személyazonosság-kezelés területén szakértő kollégáink természetesen rendelkeznek a szükséges minősítéssel" -- mondta dr. Kőrös Zsolt, a Noreg ügyvezető igazgatója.

"A Noreg Kft. a hazai IT-szektor speciális információbiztonsági területén tevékenykedik, ezért tartjuk fontosnak a velük való együttműködést" -- mondta Bukits Róbert, a HP Magyarország szoftver üzletágának igazgatója. *Mivel rendelkeznek jogosultságkezelési és szabályozáskezelési tapasztalatokkal, jól illeszkednek a HP Software profiljához. Az együttműködés során főként a jogosultság menedzsment és a megfelelés menedzsment területére fókuszálunk, építve a Noreg Kft. széles körű audit és biztonsági szolgáltatási tapasztalataira."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról