Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 19. 10:10

Új üzletágvezető a Xeroxnál

Sophia Doudchenko
Sophia Doudchenko
[HWSW] Január 1-jétől Sophia Doudchenko tölti be a Xerox Magyarország Kft. belépő szintű irodai termékek divíziójának (OPB, Office Printing Business) regionális üzletágvezetői posztját, mely Magyarországon kívül Szlovéniára és Horvátországra is kiterjed.

Az orosz származású szakember tizenhárom éve dolgozik a Xeroxnál, ahol különböző, elsősorban marketinghez és értékesítéshez köthető területeken szerzett tapasztalatokat. Doudchenko alakította ki a belépő szintű irodai Xerox termékek disztribúciós hálózatát Oroszországban, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Montenegróban, Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Albániában. Ennek köszönhetően a Xerox az említett régió egyik piacvezető márkájává vált a lézernyomtatók, lézer multifunkciós berendezések és színes lézer berendezések szegmensében.

Az új vezető feladata, hogy nemzetközi tapasztalatai alapján Magyarországon, Szlovéniában és Horvátországban is kiépítse a kisirodai és otthoni Xerox termékek országos lefedettségű indirekt értékesítési csatornáját és szervízhálózatát, illetve növelje a márkanév ismertségét a kis- és középvállalkozások körében.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.