Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Várakozáson felül teljesített tavaly az Alerant

Bodnár Ádám, 2007. január 18. 15:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A tervezett 30-40 százalékos növekedést jóval felülmúlva, 48 százalékos növekedéssel 1,6 milliárd forintot ért el az Alerant árbevétele 2006-ban -- adta hírül a cég. A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is jelentősen növekedtek az alkalmazásfejlesztésből és -integrációból származó bevételek. Különösen magas, 160 százalékos volt a növekedés a termékeladásoknál, ezen belül is elsősorban a BEA-termékek értékesítése emelkedett ki.

hirdetés
[HWSW] A tervezett 30-40 százalékos növekedést jóval felülmúlva, 48 százalékos növekedéssel 1,6 milliárd forintot ért el az Alerant árbevétele 2006-ban -- adta hírül a cég. A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is jelentősen növekedtek az alkalmazásfejlesztésből és -integrációból származó bevételek. Különösen magas, 160 százalékos volt a növekedés a termékeladásoknál, ezen belül is elsősorban a BEA-termékek értékesítése emelkedett ki.

Az Alerant a BEA Systems hazai disztribútoraként és technológiai központjaként átfogó szolgáltatásportfólióval rendelkezik a BEA-termékekhez kapcsolódva. A BEA termékeiből és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokból származó bevétel 85 százalékkal nőtt tavaly, amelyhez bizonyára hozzájárult, hogy 2006 elejétől Magyarországon az Alerant nyújtja a BEA Systems különlegesen magas szintű, Mission Critical Support Continuum szolgáltatását.

2007-ben további dinamiks növekedésre számít az Alerant, a vállalat várakozásai szerint elsősorban a SOA-megoldások iránt lesz kiemelkedő a kereslet. "Az elmúlt évben jelentősen nőtt a cégek érdeklődése a szolgáltatásorientált technológia iránt" -- véli Szabó Tamás, az Alerant ügyvezető igazgatója. "Az Alerant itthon az elsők között kezdett el foglalkozni a SOA-technológiával és az elmúlt évek alatt elismert szakértőjévé vált e területnek. 2006-ban már több, köztük egy európai szinten is kiemelkedő SOA-projektben vehettünk részt, s idén további megrendelések várhatóak" – tette hozzá.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.