Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Megjelent a linuxos Flash Player 9

Bodnár Ádám, 2007. január 18. 14:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Flash Player 9 linuxos változatát, amellyel Linuxot futtató gépeken lehet Flash tartalmat és alkalmazásokat lejátszani.

hirdetés
[HWSW] Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Flash Player 9 linuxos változatát, amellyel Linuxot futtató gépeken lehet Flash tartalmat és alkalmazásokat lejátszani.

"Már a Linux közösség is hozzáférhet mindahhoz a hatalmas mennyiségű Flash tartalomhoz és alkalmazáshoz, amely napjainkban az interneten rendelkezésre áll" -- mondta Emmy Huang, az Adobe Systems vezető termékmenedzsere. Kisebb memóriaigényével, speciális, illetve az akár tízszer gyorsabb szkriptteljesítményt is megengedő ActionScript virtuális géppel (AVM2) az Adobe Flash Player 9 Linux változata "nagyot dob a felhasználói élményen" -- fogalmaz a vállalat közleménye.

Az Adobe Flash Player 9 Linux változata ingyenesen letölthető a vállalat weboldaláról (egyelőre kizárólag 32 bites x86 verzióban), ahol elérhető a fejlesztők számára készült tartalmi hibakereső és az önálló lejátszó is. Az Adobe Flash Player 9 hamarosan be fog kerülni a Novell SUSE Linuxba és a Red Hat Linuxba is.

Az Adobe az AVM2 forráskódját nemrég felajánlotta a Mozilla Foundation számára, amely a többplatformos, webalkalmazások futtatását lehetővé tevő Tamarin virtuális gépben tervezi hasznosítani.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.