Szerző: Kovács Attila

2000. június 26. 19:39

Matrox RT2000 Service Pack 3 pulikus béta verzió

A Matrox Video Group megkezdte az RT2000 SP3 publikus tesztelését.

A Matrox Video Group megkezdte az RT2000 SP3 publikus tesztelését.
A Service Pack-ek fejelsztése nagyon jól halad, így boldogan jelenthetjük be, hogy az SP3-at már mindenki számára elérhetővé tettük, mint béta verzió. Elég stabilnak érezzük a SP3-at ahhoz, hogy ki merjük adni a nagyközönség számára. Kérünk mindekit, hogy tartsa szem előtt, hogy ez még csak a végleges kiadás előtti béta verzió. A végleges verzió valószínűleg a jövő hét végétől lesz letölthető. Addig is ezt a verziót a következő helyről tudjátok leszedni: A kövektező változtatásokat, hibajavításokat eszközölték a SP3-ban:
  • Canon GL1 hanggal kapcsolatos gondok
  • DV exportáláss közben előforduló hibák
  • Sony TRV900 jog/shuttle már jól működik
  • a Canon DM-XL1 és a Canon GL-1 felhasználók már nyugodtan frissíthetik a TI DVConnect drivert 3.2.2-re
  • néhány A/V szinkornizálási probléma analóg jel digitalizálásakor
Vegyétek figyelembe, hogy a SP3 tartalmazza a SP1 és SP2 hibajavításait is, tehát elég csak ezt az egyet feltelpíteni. Kérjük, hogy továbbítsd felénk az észrevételeidet a SP3-al kapcsolatban ide.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról