Szerző: Ady Krisztián

2007. január 12. 10:35

Februárban érkezik Európába az LG Shine csokitelefonja

Az LG Electronics nyilvánosságra hozta, hogy február 7-én dobja piacra az Egyesült Királyságban legújabb csokitelefonját, az LG Shine-t. Az angliai bemutató a Shine globális bevezetésének első állomásaként szolgál, amelyet követően a készülék minden nagyobb piacon kapható lesz szerte a világon 2007 második negyedévéig.

[HWSW] Az LG Electronics nyilvánosságra hozta, hogy február 7-én dobja piacra az Egyesült Királyságban legújabb csokitelefonját, az LG Shine-t. Az angliai bemutató a Shine globális bevezetésének első állomásaként szolgál, amelyet követően a készülék minden nagyobb piacon kapható lesz szerte a világon 2007 második negyedévéig.

Az LG eddig több mint 180 ezer Shine telefont értékesített Koreában a novemberi bemutató óta és még mindig több mint 3500 készülék talál gazdára naponta a távol-keleti országban. A prémium kategóriás Black Label sorozat második tagjaként feltűnt Shine 2,2 hüvelykes "tükör" kijelzőjének és csiszolt, teljes egészében fémből készült testének köszönhetően számít nagy érdeklődésre.

A Schneider-Kreuznach optikás, 2 megapixeles kamerával ellátott készülék ahhoz a "csokigenerációhoz" tartozik, mely igen kedvező fogadtatásra lelt. A csokitelefonokból eddig több mint 4 millió darabot adtak el világszerte, mely rendkívül impozáns szám egy ilyen prémium kategóriás mobil esetén. A mindössze 13 mm vékony, szétcsúsztatható Shine 1 gigabájtnyi beépített memóriája memóriakártyával tovább lesz bővíthető.

LG Shine

"A Shine megalkotásával az LG ismét magasra tette a lécet a mobiltelefonok formatervezésének világában" – mondta Jae Bae, az LG Electronics mobilkommunikációs részlegének tengerentúli sales és marketing divíziójáért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese.

a címlapról