Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Villámgyors mobilinternet az ASUS új V2-sorozatú notebookjaiban

Ady Krisztián, 2007. január 05. 12:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A mobilitásra helyezte a hangsúlyt legújabb noteszgép-családja kialakításakor a tajvani ASUS. A V2 sorozat nem csak kisméretű és viszonylag könnyű noteszgépekből áll, de a hordozható számítógépeket beépített harmadik generációs mobiltechnológiával, a jelenlegi leggyorsabb, 3,6 megabit/s-os elméleti letöltést biztosító HSDPA-modemmel is ellátták.

hirdetés
[HWSW] A mobilitásra helyezte a hangsúlyt legújabb noteszgép-családja kialakításakor a tajvani ASUS. A V2 sorozat nem csak kisméretű és viszonylag könnyű noteszgépekből áll, de a hordozható számítógépeket beépített harmadik generációs mobiltechnológiával, a jelenlegi leggyorsabb, 3,6 megabit/s-os elméleti letöltést biztosító HSDPA-modemmel is ellátták.

A HSDPA segítségével ADSL-minőségű adatkapcsolathoz juthatunk mindenhol, ahol ezzel a kiegészítéssel "turbózták meg" a harmadik generációs hálózatot, itthon a T-Mobile hálózatán szörfözhetünk a noteszgép segítségével. A készülékbe épített modem ráadásul már a HSDPA "második generációját" is támogatja, így a letöltési sebesség elméleti értéke 3,6 megabit/s, a valós letöltési sebesség elérheti akár a 3 megabit/s-ot is. Az ASUS V2 noteszgép emellett természetesen Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódásra is képes.

ASUS V2 Series

Az ASUS a 14 hüvelykes, 2,3 kg súlyú noteszgépet elsősorban a sokat utazó üzletembereknek ajánlja, a készüléken tárolt adatok biztonságát ujjlenyomatolvasó is növeli. A V2 sorozat tagjait Intel Core 2 Duo processzorokkal, 80-160 gigabájtos merevlemezzel, 3 megapixeles webkamerával, ATI Mobility Radeon X1450 256-512 megabájtos videokártyával szerelik fel, konfigurációtól, kiépítéstől függően.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.