Szerző: Ady Krisztián

2006. december 18. 16:22

Három különböző csomagban érhető el a T-Mobile Internet Fix Wi-Fi-szolgáltatása

Új díjcsomagokat és a korábbiaknál kedvezőbb feltételeket dolgozott ki vezeték nélküli technológiával nyújtott internetszolgáltatásához hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile. Az Internet Fix szolgáltatásra 120 településen lehet előfizetni, jellemzően olyan helyeken, ahol semmilyen más gyors internethozzáférés sem elérhető. A szolgáltatást az érintett településeken akár T-Mobile előfizetés, vagy mobiltelefon nélkül is bárki igénybe veheti.

[HWSW] Új díjcsomagokat és a korábbiaknál kedvezőbb feltételeket dolgozott ki vezeték nélküli technológiával nyújtott internetszolgáltatásához hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile. Az Internet Fix szolgáltatásra 120 településen lehet előfizetni, jellemzően olyan helyeken, ahol semmilyen más gyors internethozzáférés sem elérhető. A szolgáltatást az érintett településeken akár T-Mobile előfizetés, vagy mobiltelefon nélkül is bárki igénybe veheti.

A T-Mobile Internet Fix átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internethozzáférést nyújt fix havidíjért, melyet az előfizető az általa megadott címen vehet igénybe. Az ügyfél kérésére a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli. A T-Mobile az eddig meglévő egyetlen díjcsomagot most három új tarifacsomaggal váltotta fel, 1 éves hűségnyilatkozat esetén a Kezdő csomag havi 2900, a Haladó csomag 3550, a Profi csomag 4900 forintos havi díj ellenében 3, 20, illetve 30 gigabájt adatforgalmat biztosít. Túlforgalmazás esetén minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalom díja 990 forint.

További akciós kedvezmény, hogy új előfizetés és 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén a T-Mobile az első 3 hónapban a havi díj 50 százalékát elengedi. A T-Mobile Internet Fix a T-Mobile honlapján szereplő településeken rendelhető meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról