Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Avnet megvásárolta a legnagyobb Sun-disztribútort

Bodnár Ádám, 2006. december 18. 12:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Avnet megvásárolta az Access Distributiont, amely a General Electric egyik leányvállalata, és a Sun-termékek világszerte vezető disztribútora. A 412,5 millió dolláros tranzakció a várakozások szerint 2006 végén zárul majd le.

hirdetés
[HWSW] Az Avnet megvásárolta az Access Distributiont, amely a General Electric egyik leányvállalata, és a Sun-termékek világszerte vezető disztribútora. A 412,5 millió dolláros tranzakció a várakozások szerint 2006 végén zárul majd le.

A mintegy 600 főt foglalkoztató Access Ditribution forgalma 2006-ban várhatóan meghaladja a 2 milliárd dollárt, melynek mintegy 90 százaléka az amerikai kontinensen, a többi pedig Európában keletkezik. Az Avnet Access Distribution által kínált termékek az Avnet Technology Solutions Group (ATS) termékskáláját gazdagítják a jövőben. A tranzakció lezárulta után a kiegészítő termékek Avnet által nyújtott, immár kibővült skálája több mint 35 országban áll majd a partnerek rendelkezésére.

A mintegy 13 milliárd dolláros forgalmat bonyolító Avnet 68 országban nyújt értéknövelt számítástechnikai szolgáltatásokat üzleti partnerei és viszonteladói részére. Európában a cég irodákkal rendelkezik Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és Magyarországon. A magyarországi Avnet olyan márkák vezetõ kereskedelmi képviselõje, mint az IBM, a Sun, az EMC és az EIZO.

"Az értékes franchise hálózattal, erős technikai háttérrel és kiváló szakembergárdával rendelkező, világszerte elismert IT-forgalmazó az Avnet tökéletes stratégiai partnere lesz a jövőben" -- mondta Roy Vallee, az Avnet elnök-vezérigazgatója. "A két szervezet szaktudásának kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy tovább növekedjünk és bővüljünk, és még nagyobb értéket kínáljunk ügyfeleink számára" -- tette hozzá Anna McDermott, az Access Distribution elnök-vezérigazgatója.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.