Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 10. 09:07

Magyarországon is megjelenik a Samsung széthajtható MP3-játszója

November végétől a hazai boltokban is elérhető lesz a Samsung nemrégiben bemutatott új audiolejátszója, a flash memóriás K5, amelynek érdekessége, hogy beépített hangszórókat is tartalmaz.

HIRDETÉS

[HWSW] November végétől a hazai boltokban is elérhető lesz a Samsung nemrégiben bemutatott új audiolejátszója, a flash memóriás K5, amelynek érdekessége, hogy beépített hangszórókat is tartalmaz.

A Samsung K5 igazán exlkuzív kivitelű készülék, háza magnézium-ötvözet, ennek köszönhetően rendkívül könnyű, mindössze 106 grammot nyom. Az MP3, WMA és ASF formátumú dalok lejátszására és JPG formátumú képek megjelenítésére alkalmas lejátszó 1,7 hüvelykes kijelzője pedig OLED. Ha meguntuk a készülék -- kiviteltől függően 1 vagy 2 gigabájtos -- memóriájában tárolt dalokat, hallgathatjuk a beépített FM-rádiót is. A K5 még ébresztőóraként is használható.

A vállalat szerint fülhallgatót használva akár 30 órát is használhatjuk a K5-öt egy feltöltéssel, hangszórókon hallgatva azonban már 6 óra alatt lemerül az akkumulátor. A lejátszó november végétől lesz kapható Magyarországon, az 1 gigabájtos kivitel 56 ezer, a 2 gigabájtos változat pedig 69 ezer forintos áron.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 17:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.