Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 8. 16:07

Mobiltelefon vagy inkább noteszgép a Samsung P9000?

Kizárólag Dél-Koreában lesz kapható a Samsung SPH-P9000 Deluxe kommunikátora, amely a lehető legújabb szabványokat és technológiákat süríti egyetlen apró, széthajtható készülékbe.

HIRDETÉS

[HWSW] Kizárólag Dél-Koreában lesz kapható a Samsung SPH-P9000 Deluxe kommunikátora, amely a lehető legújabb szabványokat és technológiákat süríti egyetlen apró, széthajtható készülékbe.

A telefonnak túl nagy, notebooknak túl kicsi készülék a Mobile WiMAX Summit 2006 rendezvényen mutatkozott be. A WiMAX technológia révén villámgyors vezeték nélküli adatátvitelt kínálva a felhasználóknak akár internetezésre, akár internetes telefonhívások bonyolítására. Hanghívásokat emellett a néhány országban (köztük Japánban, Koreában, Ausztráliában, Kanadában és az USA-ban) elérhető CDMA EV-DO hálózatokon is képes bonyolítani.

Az 1 GHz-es Transmeta processzorral, teljes QWERTY billentyűzettel és 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező Samsung eszköz 30 gigabájtos merevlemezt tartalmaz és Windows XP operációs rendszert futtat. Az SPH-P9000 beépített 1,3 megapixeles kamerát és Bluetooth-adóvevőt is kapott, a tömege 560 gramm, az akkumulátoros üzemidejéről nincsenek hírek. A termék 2007 elején mutatkozik be a koreai piacon, egyelőre ismeretlen áron és a Samsung egyelőre nem is tervezi, hogy más országokban forgalmazza.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 19:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.