Szerző: Ady Krisztián

2006. november 7. 09:36

Reklám ellenében ingyenes hotspothasználat a Wierától

A Wiera Kft. szélesebb körben elérhetővé teszi vezeték nélküli internetszolgáltatását: a vállalat bejelentette a reklám ellenében ingyenes internetet nyújtó Frierát . A Friera lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Wiera Basic tipusú hozzáférési pontjain egy program futtatásával ingyen internetezhessenek és levelezhessenek.

HIRDETÉS

[HWSW] A Wiera Kft. szélesebb körben elérhetővé teszi vezeték nélküli internetszolgáltatását: a vállalat bejelentette a reklám ellenében ingyenes internetet nyújtó Frierát. A Friera lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Wiera Basic tipusú hozzáférési pontjain egy program futtatásával ingyen internetezhessenek és levelezhessenek.

A Wiera Basic vezeték nélküli hozzáférési pontjai -- hotspotjai -- jellemzően a McDonald's gyorséttermekben, néhány MOL benzinkúton, illetve kávézóban érhetők el. A Friera szolgáltatást a képernyőn megjelenő reklámok teszik ingyenessé: mindaddig, amíg az alkalmazás által megjelenített reklámablakot be nem zárjuk, ingyenesen internezethetünk. A Friera szoftver reklámablaka a képernyő jobb alsó sarkában jelenik meg. A banner reklám becsukásával a program kijelentkezik a hotspotról és megszakad az internetkapcsolat.

Wiera Basic hotspotok Budapesten
Wiera Basic hotspotok Budapesten

A Wiera nemrég csökkentette jelentősen Basic típusú hotspotjaira vonatkozó díjait, augusztus 1-től már csak 300 forintot kell fizetni a szolgáltatásért, illetve 100 percet 990 forintért is megvásárolhatunk. A Friera programnak köszönhetően ezeket a hotspotokat ezentúl ingyenesen is használhatjuk. A szolgáltatás keretében csak a böngésző és levelezőalkalmazások használhatók, a hozzáférési pontokon csak a http, https, pop3, smtp és imap protokollok engedélyezettek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.